2. dönem sınavları olur mu?

Arkadaşım önceden 1. dönem sınavı olduğu için 29'unda onun 2. dönem sınavları başlayacak. Bu 2 hafta sınav olan okullarda daha geç tarihte yaparlar 2.dönem sınavlarını bence.

Bizde Kasım'da olduk o ara konular azdı kardeşim o iyi yine. Şimdi konuları yetiştirememekten kafayı yiyorum. Sayısalcı adamın ne işi olur biyoloji, tarihle ya yemin ediyorum nefret ediyorum şu ezber derslerinden. İlk sınavlarda benim 50-100 aralığında, 2.lerde sıvayacağız gibi ama hayırlısı..
Ben sıvama bayrağını çektim :D 10. sınıfım ve şu an sadece matematiğe odaklanacağım. 3 günde bitiririm diye düşünüyorum, kalan zamanlarda da diğer derslerin notunu çıkartıp sınav günü okuyup çalışırım diye düşünüyorum. Sınavları zaten 2 haftaya yayacaklar sanırım. 29'dan 16'sına kadar. İki haftaya yayarsalar çok güzel olur :)
Arkadaşım önceden 1. dönem sınavı olduğu için 29'unda onun 2. dönem sınavları başlayacak. Bu 2 hafta sınav olan okullarda daha geç tarihte yaparlar 2.dönem sınavlarını bence.
Bizim sınıftaki bazı arkadaşlar temaslı olduğu için bazı sınavlara girmemişti. 5 tane sınava girmeyen arkadaşım var. Son 2 haftadır köpek gibi çalışıyor üstüne üstlük 29'unda da 2. sınavlar başlıyor bizim. Yazık cidden.

Ben sıvama bayrağını çektim :D 10. sınıfım ve şu an sadece matematiğe odaklanacağım. 3 günde bitiririm diye düşünüyorum, kalan zamanlarda da diğer derslerin notunu çıkartıp sınav günü okuyup çalışırım diye düşünüyorum. Sınavları zaten 2 haftaya yayacaklar sanırım. 29'dan 16'sına kadar. İki haftaya yayarsalar çok güzel olur :)
2 Haftaysa ne güzel. Bizim 6 günde bitiyor, ikinci haftaya bir fizik koymuşlar zaten. :D şaka gibi.

Olacaktır.

Dosya Ekleri

• EuB0.gif
    EuB0.gif
    1,1 MB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı