İkinci dönem yapmayı dene.
Hocam veri tabanı bölümünde okul yokmuş yazılım geliştirme var seçim yaptım okullar çıktı ancak bu sefer de nakiller bir süreliğine kapatılmış.
İkinci dönem yapmayı dene.
Evet son hafta olduğu için kapandı 2. dönem yapmayı deneHocam veri tabanı bölümünde okul yokmuş yazılım geliştirme var seçim yaptım okullar çıktı ancak bu sefer de nakiller bir süreliğine kapatılmış.
Ben şahsen geçmeni önermem ben de 10.sınıfım alacağın yazılım eğitimleri hayatına hiçbir katkısı olmayacak YouTube'dan izleyerek 1 hafta da öğrenebileceğin şeyleri sana 1 yılda öğretiyorlar. Gereksiz.
Ben de bu heveslerle bilişim bölümüne başladım ama aslında orada aldığım eğitimin hiçbir işime yaramayacağını anladım. Ayrıca alacağın belge de pek bir işine yaramıyor kendine bilgisayarcı açmak istiyorsan işine yarayabilir ama
Benim yazılım derslerim gayet iyi sınıfta en iyi not benim ama eğlenceli mi diye sorarsan hayır. Çünkü sürekli matematiksel işlemler üzerine olan uygulamalar yapıyoruz C# ile.
Bilişim teknolojileri
Öğreneceğin şeyler emin ol sana para kazandırmayacak. ChatGPT yi açıp 30 saniye de yazılabilecek basit matematiksel işlemlerle yapılan uygulamalar yapacaksın sadece.Hocam işin amacı eğlence vb değil sadece aç kalmamak... Ayrıca hangi bölümümü okuyordunuz?
Benimkisi veri tabanı bize seçim yaptırtmadılarBen nakil yapmaya çalışırken bana veri tabanıi web programcılığı vb şeyler sordu sizde neden böyle anlamadım.
Öğreneceğin şeyler emin ol sana para kazandırmayacak. ChatGPT'yi açıp 30 saniye de yazılabilecek basit matematiksel işlemlerle yapılan uygulamalar yapacaksın sadece.
Bence internetten para kazanmak artık çok kolay para kazanmak isteyen her türlü kazanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.