DodgeThis
Centipat
Daha fazla
İnterneti tamamen bırakmanı önermem. Biraz azaltabilirsin o ayrı mesele. Günde ortalama 1-2 saat bakmaktan hiçbir şey olmuyor.
Bir süre deneme şansım oldu, ve pek de memnun kaldığımı söyleyemem. Sırf ders çalışarak geçen günler çok yavan ve boş hissettiriyor. Ayrıca gün sonunda seni motive eden küçük çaplı bir ödül de yokken daha da can sıkıcı hale geliyor. Oyun oynamayı bıraktım fakat halen bilgisayardan yaptığım bir takı hobimi devam ettirmeyi deneyceğim. Olumsuz etkilendiğimi görürsem de direkt müdahale edeceğim. Fakat son zamanlarda ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Bir yandan öğretmenlerim, büyüklerim üstüme bırakmak gerektiğiyle gelirken, diğer taraftan da arkadaşlarım bu kadar da abartma gibisinden sözleriyle beni tam ters yöne itiyor, ve artık eziliyormuşum gibi hissediyorum. Bir dediğim diğerini tutmuyor resmen. Bırakacağım diyorum, ertesi gün "Ben de aşırıya kaçtım" tarzı düşünceler etrafında daha rahat davranmaya başlıyorum. Hani abartmadan bazen keyfime bakayım diyorum ama artık bunu bile sorgular oldum
Onun dışında anlattıklarınız içimi bir nebze rahatlattı hocam, teşekkür ederim. Matematikte bazı soruları adeta bilincim yarı kapalı şekilde okuduğumu fark ettim. Okuyorum okumasına ama ne okuduğumu anlamaya çalışmıyorum. Bunun sebebi bazen anlamsız derecede yorgun olmamdan kaynaklanıyor. O günlerde odağımı gram toplayamıyorum. Bunun için de 8 saatlik bir uyuma rutini hazırladım. Umarım yardımcı olur.
Neyse tekrardan sağolun!!!
Not: Bilgisayara dual-boot ile Ubuntu kurdum, ve iyi oldu açıkçası. seni devamlı çağıran Discord arkadaşların yok, Steamden bir el cs cagiran yok, masaüstünden oyunlar sana göz kırpmıyor. bu sene sadece VSCode, Spotify ve Google Chrome ile başbaşayım.
Son düzenleme: