2. dönemde Anadolu'dan meslek lisesine geçilir mi?

Meslek lisesinde düzgün eğitim alamayacaksın bunu ben şimdiden söylüyorum

Ben boşu boşuna okula gidiyorum eğitim yok bir şey yok sadece vakit öldürüyorum. Senle aynı yaştayız ben şuan internetten çok güzel para kazanıyorum

Ne yaparak kazanıyorsunuz? Eğer aklıma yatarsa bende bir şeyler yapmaya çalışırım.

Discord servisleri satıyorum.

Python öğrendim geçen sene kendi programlarımı yapıyorum yurt dışına satıyorum

Discord servisleri satıyorum.

Python öğrendim geçen sene kendi programlarımı yapıyorum yurt dışına satıyorum

Discord kullanıcı değilim kullandığım zamanlarda fazla önem göstermemiştim Discord servisi nedir ve ne tür uygulamalar yapıyorsunuz ve nasıl yurt dışına satıyorsunuz?

Şöyle düşün Instagram da bot takipçi basıyorlar ya ben onun Discord versiyonunu yapıyorum kendi ürettiğim 78.000 Discord hesabım var Python ile yaptığım uygulamalar ile o hesapları bot olarak kullanıyorum.

Yüksek ihtimalle gören kişilerin küçümseyeceği bir iştir ama ne paralar dönüyor

Türkiye için İtemsatış yurt dışı için Sellix

Peki hocam ben sizin bu yaptığınız şeyi nasıl öğrenebilirim yazılım öğrenirim iyi bir sistemimde var ama nasıl tutunabilirim bu yaptığınız şeye.

Peki hocam ben sizin bu yaptığınız şeyi nasıl öğrenebilirim yazılım öğrenirim iyi bir sistemimde var ama nasıl tutunabilirim bu yaptığınız şeye.
Artık çok zor

ben 9.sınıfın başından beri yapıyorum çok fazla arkadaşım öğrenmek istedi öğreteceklerimi öğrettim ama satış olmadıktan sonra bir işe yaramıyor

Bir şey diyeceğim eğer üniversite hayaliniz yoksa altın bileziğin olsun istiyorsan meslek lisesine kop gel ama gene de üniversiteseye gitmek istersen atp bölümlerine git.

Bu arada meslek lisesine 2.dönem geçtiniz geçtiniz geçemesseniz kalırsınız Anadolu'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…