2. dönemde Anadolu'dan meslek lisesine geçilir mi?

Olsun hocam Anadolu'ya gidip boş boş durmaktansa mesleğe gidip en azından bir şey öğrenirim eğer olmazsa zaten kendi dijital baskı firmamız var orada çalışacağım veya babam grafiker hem babamdan destek alıp hem de grafikerlik kursuna gidip bir şey deneyeceğim.
Meslek lisesinde düzgün eğitim alamayacaksın bunu ben şimdiden söylüyorum

Ben boşu boşuna okula gidiyorum eğitim yok bir şey yok sadece vakit öldürüyorum. Senle aynı yaştayız ben şuan internetten çok güzel para kazanıyorum

Meslek lisesinde düzgün eğitim alamayacaksın bunu ben şimdiden söylüyorum

Ben boşu boşuna okula gidiyorum eğitim yok bir şey yok sadece vakit öldürüyorum. Senle aynı yaştayız ben şu an internetten çok güzel para kazanıyorum

Ne yaparak kazanıyorsunuz? Eğer aklıma yatarsa bende bir şeyler yapmaya çalışırım.

Discord servisleri satıyorum.

Python öğrendim geçen sene kendi programlarımı yapıyorum yurt dışına satıyorum

Şöyle düşün Instagram da bot takipçi basıyorlar ya ben onun Discord versiyonunu yapıyorum kendi ürettiğim 78.000 Discord hesabım var Python ile yaptığım uygulamalar ile o hesapları bot olarak kullanıyorum.

Peki hocam ben sizin bu yaptığınız şeyi nasıl öğrenebilirim yazılım öğrenirim iyi bir sistemimde var ama nasıl tutunabilirim bu yaptığınız şeye.
Artık çok zor

ben 9.sınıfın başından beri yapıyorum çok fazla arkadaşım öğrenmek istedi öğreteceklerimi öğrettim ama satış olmadıktan sonra bir işe yaramıyor

Bir şey diyeceğim eğer üniversite hayaliniz yoksa altın bileziğin olsun istiyorsan meslek lisesine kop gel ama gene de üniversiteseye gitmek istersen atp bölümlerine git.

Bu arada meslek lisesine 2.dönem geçtiniz geçtiniz geçemesseniz kalırsınız Anadolu'da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı