tumu
Hectopat
Şu anda 10.sınıfa gidiyorum, gece yatarken artık bir şeylerin ciddileşmeye başladığını fark ettim. Adım adım sınav öğrencisi olmaya doğru ilerliyoruz, bu senenin ilk yarısı bitti sayılır. 9. sınıf ve bu senenin ilk yarısında hiçbir zaman düzenli bir çalışma rutinim olmadı. Yazılılardan 1 hafta önce tutuşup başladım hep, yani yazılıları halledeyim de gerisini salla kafasında ilerledim. Geçen sene de 92.6 sene sonu ortalaması yapmayı becerdim. Ama bu tamamen bir kandırmaca. Benim 9'a dair hatırladığım, bu senenin başındaki konulara dair hatırladığım hiçbir şey yok. Üstelik hedefim öyle çok ufak da değil, en az 5000 falan yapmak istiyorum (sayısalım). Genel olarak bu zamana kadar olan serüvenim bu şekilde. Şimdi size sormak istediklerim sırasıyla şunlar:
1) 15 tatilimi nasıl değerlendirmeli?
İzlediğim bir videoda paragraf çöz, fonksiyon fasikülü bitir, ilk 12 matematik konusuna başla, geometriye üçgenlere giriş falan demiş. Hangisini yapmam gerekli? Veya ekstra olarak tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz.
2) 2.dönem ne yapmalıyım?
İnşallah bir düzen kurabilirsem günde 1 saat de olsa 2. dönem çalışmak istiyorum. 2. dönem kesin bir paragraf rutinine başlarım diye düşünüyorum. İlk 12 konu + üçgenlere bu aralıkta başlasam nasıl olur? 15 tatilde sadece fonksiyon çalışsam?
3) Yazın ne yapmalıyım?
Ve son olarak yaz aylarında ne yapmam gerekli sizce?
Şu sıralar yazılı çalışma aşamasındayım. Bundan sonraki sürecimi şimdiden planlamak istedim, deneyimli arkadaşlar konuma yardımcı olurlarsa sevinirim. Herkese iyi geceler.
@333365
1) 15 tatilimi nasıl değerlendirmeli?
İzlediğim bir videoda paragraf çöz, fonksiyon fasikülü bitir, ilk 12 matematik konusuna başla, geometriye üçgenlere giriş falan demiş. Hangisini yapmam gerekli? Veya ekstra olarak tavsiyelerinizi de yazabilirsiniz.
2) 2.dönem ne yapmalıyım?
İnşallah bir düzen kurabilirsem günde 1 saat de olsa 2. dönem çalışmak istiyorum. 2. dönem kesin bir paragraf rutinine başlarım diye düşünüyorum. İlk 12 konu + üçgenlere bu aralıkta başlasam nasıl olur? 15 tatilde sadece fonksiyon çalışsam?
3) Yazın ne yapmalıyım?
Ve son olarak yaz aylarında ne yapmam gerekli sizce?
Şu sıralar yazılı çalışma aşamasındayım. Bundan sonraki sürecimi şimdiden planlamak istedim, deneyimli arkadaşlar konuma yardımcı olurlarsa sevinirim. Herkese iyi geceler.
@333365
Son düzenleyen: Moderatör: