2 ekran kartım var, hangisini kullanacağımı nasıl seçerim?

TR1903

Decapat
Yer
Instagram
Daha fazla  
Meslek
Boş gezenin Boş kalfası
Benim dizüstü bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var, 1 tanesi Intel HD Graphics 620 diğeri GeForce GTX 940MX. Oyunlardayken GeForce'ye geçiyor kalan her zaman Intel de ben bunu her zaman GeForce'ye alabilir miyim? Alır isem bir teknik sorun ya da performans farkı oluşur mu?

Benim dizüstü bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var, 1 tanesi Intel HD Graphics 620 diğeri GeForce GTX 940MX. Oyunlardayken GeForce'ye geçiyor kalan her zaman Intel de ben bunu her zaman GeForce'ye alabilir miyim? Alır isem bir teknik sorun ya da performans farkı oluşur mu?

Masaüstünde zaten dahili ekran kartını kullanır bunda bir anormallik yok zararıda yok bırakın kalsın böyle.

Teknik bir sorun oluşmaz ama nasıl alacağını bilmiyorum.

Alabilirsiniz fakat cihaz daha fazla pil tüketir ve daha çok ısınır günlük kullanımda. Pek tavsiye edilen bir şey değil yani.

Şu an iki kartı da hybrid olarak kullanmaktasınız. Sadece NVIDIA kartı kullanmayı tercih ederseniz daha yüksek performans alabilirsiniz. Masaüstünde işlem yaparken de oyun oynarken de bu kart çalışacağı için kart şu an olduğu halden daha çok ısınacaktır. Soğutma performansınızdan memnunsanız deneyebilirsiniz.

Alabilirsiniz fakat ekran kartı yorulur. Bir de devre dışı bırakmanız gerekiyor bıraktığınız anda ekran gidebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı