2. ekran kullanımı kartı yorar mı?

• Konuyu başlatan Mosyo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.276
Eyvallah.

Doğru eski bir ekran kartı ama insan bir kere bir şeyleri deneyimleyince diğerlerine temkinli yaklaşmak zorunda kalıyor kartıma güveniyorum ama ya bir şey olursa diye korkmuyor da değilim.

Yok sende haklısın ama dönüştürücü ile VGA'ya geçiş yapıyorum belki direkt HDMI'den ekrana görüntü versem bu kadar endişe etmem ama eski kartımda da HDMI to VGA kullanarak başıma geldiği için açıkçası çekiniyorum.
Ekrana veya ekran kartına zararı yok ama görüntüde bozulma yaşarsın görüntüyü çok bozacaktır. Dönüştürücüler sisteme ve parçalara zarar vermez ama dönüştürücünün kalitesine göre gerek tepkime hızı olsun gerek ekrandaki kırılmalar vb. şekilde ufak görüntü kayıpları olabilir.
Zaten az da olsa kaliteli bir dönüştürücüyse hiçbir şey olmaz.

Ekrana veya ekran kartına zararı yok ama görüntüde bozulma yaşarsın görüntüyü çok bozacaktır. Dönüştürücüler sisteme ve parçalara zarar vermez ama dönüştürücünün kalitesine göre gerek tepkime hızı olsun gerek ekrandaki kırılmalar vb. şekilde ufak görüntü kayıpları olabilir.
Zaten az da olsa kaliteli bir dönüştürücüyse hiçbir şey olmaz.

2. ekrandan zaten oyun vs oynamayacağım görüntü kaliteside düşük bir monitör olduğu için umursamıyorum bozulmaları. Spotify Opera vs açacağım veya çizim yaparken yan tarafa ekleri filan koyacağım.

Yok iki ekrandan oyun oynamam sadece gereksiz şeyleri açacağım mesela Spider-Man oynarken sağdan YouTube'dan bir şeyler açacağım.

Hiçbir problem olmaz. Rahat olun. Kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı