2. ekran olarak kullanılacak IPS ekranlı tablet önerisi

Redmi Note 8 kullanıyorum ve bilgisayarımda düzenlediğim her fotoğraf telefonumda çok çok daha farklı gözüküyordu. LCD ekran olduğunu biliyordum fakat IPS panelli bir ekrana sahipmiş telefonum. Bu sayede telefondan düzenleme yaptığımda asıl istediğim renkleri elde edebiliyorum. Bundan dolayı 2 bin lira civarında sadece 2. ekran olarak kullanacağım bir IPS ekranlı tablet almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir tablet var mıdır? 2. el olması fark etmiyor.

Spacedesk ile kullanmayı düşünüyorum ama bu uygulamayı Apple cihazlarda kullanabilir miyim?
Dediğiniz uygulama ile ilgili bir bilgim yok ben kendim başka bir cihaz ile XDisplay Splashtop uygulaması ile ekran paylaşımı yapıyorum, dediğiniz uygulama ile ilgili bilgisi olan kullanıcılar yardımcı olacaklardır.

Dediğiniz uygulama ile ilgili bir bilgim yok ben kendim başka bir cihaz ile XDisplay Splashtop uygulaması ile ekran paylaşımı yapıyorum, dediğiniz uygulama ile ilgili bilgisi olan kullanıcılar yardımcı olacaklardır.
Apple konusunda hiç bilgim yok. Cihazın ismini söyleyebilir misiniz? Sıfır bulamayacağımı tahmin ediyorum. Ne olarak aratmam gerekiyor 2. el sitelerde?

@AidenPearce Dediğim cihaz Apple iPad Air 1 diye geçiyor (birden fazla jenerasyona sahip 1. jenerasyona bakın derim bütçenizin altında ve ekran paylaşımı yapmaya yetecek kadar bir donanıma sahip, daha güncel ararsanız cihaz olarak bütçe arttırmanız gerekecektir 2000 TL bandına yaklaşırsınız orada Apple olarak Air 2 ve 5. Nesiller olması gerekli).

@AidenPearce Dediğim cihaz Apple iPad Air 1 diye geçiyor (birden fazla jenerasyona sahip 1. jenerasyona bakın derim bütçenizin altında ve ekran paylaşımı yapmaya yetecek kadar bir donanıma sahip, daha güncel ararsanız cihaz olarak bütçe arttırmanız gerekecektir 2000 TL bandına yaklaşırsınız orada Apple olarak Air 2 ve 5. Nesiller olması gerekli).
iPad Air (X) buraya gelen sayı nesil belirtiyor değil mi? Dolandırılmayayım diye soruyorum. :D

@AidenPearce
Evet o şekilde, zaten fiyatlara bakarsanız anlarsınız benim demiş olduğum 1. Nesil olan cihazın fiyatları genel olarak 1000-1500 TL arasında.
Bu sitede sadece iPad Air 1 ilanları bulunmaktadır örnek olsun diye gönderiyorum.

@AidenPearce
Evet o şekilde, zaten fiyatlara bakarsanız anlarsınız benim demiş olduğum 1. Nesil olan cihazın fiyatları genel olarak 1000-1500 TL arasında.
Bu sitede sadece iPad Air 1 ilanları bulunmaktadır örnek olsun diye gönderiyorum.
Çok teşekkür ederim. Bu cihaz da IPS ekrana sahipmiş. Satın alırken kozmetik harici dikkat etmem gereken, ufak tefek bildiğiniz şeyler var mıdır?

@AidenPearce
Apple kimliğinden çıkış yapılmış kesinlikle olmalı bu onun dışında kozmetik durumu ve duruma göre pil durumu önemli başka da şahsen çok büyük bir önemli detay olduğunu düşünmüyorum, sorun olmayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı