2. el 1050 Ti sistem alınır mı?

Ne belirler kaliteyi?
Sistem ve parçaları belirler o sistemin parçaları da kalitesiz.
Size bir mesaj göndermek istemiştim onu da anlamadınız. Aslında kastettiğim şeyde doğru çıktı size şöyle anlatayım sistem ve donanım insanlarda işe yaramıyor insanlarda zeka ve saygı işe yarıyor bana öyle çatacağınıza düzgün bir şekilde uyarıp bak bu daha iyi senin önerdiğin sistem daha az donanımlı diyebilirdiniz bu size zor geliyorsa yapacak bir şey yok.

Size bir mesaj göndermek istemiştim onu da anlamadınız. Aslında kastettiğim şeyde doğru çıktı size şöyle anlatayım sistem ve donanım insanlarda işe yaramıyor insanlarda zeka ve saygı işe yarıyor bana öyle çatacağınıza düzgün bir şekilde uyarıp bak bu daha iyi senin önerdiğin sistem daha az donanımlı diyebilirdiniz bu size zor geliyorsa yapacak bir şey yok.

Ben size laf atmadım sistemin kötü olduğunu söyledim zaten.

HDD bulunmuyor içindeki SSD ise kötü bir SSD
Özelleştirme yerinden SSD seçmeyin dışarıdan Samsung 870 EVO alınb.
İsterseniz HDD ekleyebilirsiniz.
Bu arada alacaksanız 60 TL verip işlemciyi 3300X yapın gerçekten çok fark var.

Almayı düşünüyorum bile neredeyse fiyatı iyi dışarıdan SSD ve HDD almam lazım bir de öyle hesaplama yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı