2. EL 1080Ti vs Sıfır RX 5700XT

Amazon.de'de fiyatlar uygundu bir ara. Fakat ikinci ellerdi. Üstelik gönderimi Türkiye'ye yok.
Türkiyeden ikinci el almaya gelince de mining problemi var. A dan Z ye testini de yapsam yüzde yüz anlama olasılığım yok. Kartı alsam 2 hafta sonra görüntü kesilse mining dolayısıylaysa bunun hesabını kimse vermez.
Mining yapmak için GTX 1080Ti kullanan insan çok azdı çünkü fiyatları yüksekti. Mining olayına çok takılıyorsun. RX4XX-5XX modelleri en çok mining için kullanıldı. Çevremde mining rige sahip olan insanların hiçbirinde 1080Ti görmedim.

Kullanmadan 2. el çay kaşığı bile alınmaz. Mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsın. Herkes yalan söylüyor. Mining yapıp da sana "yaptım" demez hiç kimse. Karaktersizler. Bu millet böyle.
İkinci el ne araba almak istiyorum ne de başka bir şey. 20 yaşındaki arabanın kilometresi 80 binde. Allah Allah nasıl olur ki bu? Ben tek seferde git gel 80-90 km yol yapıyorum. Kesin KMsi azaltılmış.

Laptop da alınmaz. 7 yıllık ekran kartını, "oyun canavarı" diye satıyorlar.

Konsol alsam 3, 4 defa açılmış konsol büyük ihtimal elimde patlar.

Fiyatlar ucuz olsa bir nebze. Fiyatlar aksine her ay değerleniyor. Sıfır aldıkları fiyatın daha fazlasına 2 sene sonra satıyorlar.

Sıfır ayarında 1080Ti satılık bilginiz olsun ilanlarımdan bakabilirsin
"Sıfır ayarında" kadar saçma bir laf yok herhalde. Kartı açtın mı? Kullandın mı? Bitti, o kart ikinci el. Asla sıfır ayarında olamaz bunları yaptıktan sonra sıfır ayarındaymış. Saçmalık.

Temiz olduğunu betimlemek için halk arasında kullanılan bir tabir. Saçmalığı sizin bakış açınızdadır.
Sıfır ayarında temizlik belirtisi değil göz boyamak sadece. 1 yıl 3 ay kartı kullanmışsınız. Ama sıfıra yakın olduğunu iddia ediyorsunuz. İyimiş. 10 yıllık Geforce 210 ekran kartım sıfır ayarında satılıktır. Üzerinde toz yoktur. Demekle aynı şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı