2. el 23500 TL'ye satılan iPhone 13 alınır mı?

Berat Canikli

Yoctopat
Daha fazla  
1 haftaya yurt dışı gezim var burada fotoğraf çekinmek, sonraki zamanlarda da oyun oynarım bu yüzden ikinci el iPhone 13 bakıyorum. Bir ilan buldum 23.500 TL, pil sağlığı %100, içine bir adet bile oyun indirilmediği iddia ediliyor ve 2025'e kadar da garantisi varmış, kendisine WhatsApp'tan sorduğumda ise "Acil olarak satıyorum, telefona ihtiyacım yok çekmecede boş boş duruyor" cevabını verdi. Sizce alayım mı ne düşünüyorsunuz?

Telefon o zaman ya çalıntı ya da başka bir durum vardır. Herhangi götüreceği telefoncu bile 23.5 bin TL den çok daha fazlasını verir. İlan açıp alıcı beklemesine gerek yok o rakam için.
Hocam telefon çok kullanılmışsa ve gözle görülür bir yıpranma olmuşsa neden olmasın 2. el sonuçta 2 yılda kullanılmış olabilir 2 hafta da

Hocam telefon çok kullanılmışsa ve gözle görülür bir yıpranma olmuşsa neden olmasın 2. el sonuçta 2 yılda kullanılmış olabilir 2 hafta da
2025 e kadar garantisi olan bir cihaz en kötü 2023 yılında alınmış olmalı, arkadaşın demesine göre içine oyun dahi indirilmemiş, çekmecede boş yatan bir cihaz. Yani anlatmasına bakılırsa temiz bir cihaz ve temiz bir cihaz için bu fiyat çok az.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı