2. el 6700 XT alınır mı?

Neyi nereden bilebilirim hocam? Yapılması gereken testleri ve bakılması gereken noktaları söylüyorum size. İyi bakım yapılmış ve 10 ay miningte kullanılmış bir kart 10 ay oyun oynanılmış karttan bile daha iyi durumda olabilir. 3-4 ayı bırakın 1 senelik miningte kullanılmış kartları alıp kullananlar var sorunsuz şekilde. Size ikinci el diye satılan kartların hiçbirinin miningte kullanılıp kullanılmadığını bilemezsiniz. Arkadaş ikinci el arıyor sonuç olarak. Testlerde iyi sonuçlar veren kart pek tabii alınabilir.

Mining işleminin nasıl bir ortamda yapıldığına göre değişir hocam ilk başta sorun çıkartmayan kartlar zamanla VRAM yanması veya çip arızaları verebiliyor.
 
@CS Relboron oyunlar mining gibi sabah akşam mı çalışıyor?
 
Çok abartılı yorumlar yapmışsınız, eğer mining işlemi uygun sıcaklıklarda yapılmış güvenlik etiketi sökülmemiş ise, gerekli FurMark stres testlerinde iyi sonuçlar verirse alınmaması için bir sebep yok. Zaten ikinci ele mining yapılmadı diye satılan ekran kartlarının da gerçekten mining yapılmadığına emin olarak alamazsınız, bunu doğrudan belirten satıcıya daha çok güvenirim.

Hocam beni neden alıntıladınız anlamadım ben sadece alınmayacağı ı ve daha uyguna daha iyisi olduğunu belirttim.
 

Geri
Yukarı