2.el 750 Ti ne kadar verilir?

Agam 500TL'ye sıfır RX550 nerede link at anında sipariş edeceğim.
Arkadaşlar açıkçası sistemim çok iyi bir sistem değil eski diyebilirim ileride yüksek bütçeli bir PC toplayacağım zaten ama şu an beni idare etmesi için bu fiyat bandında bir ekran kartı alacağım oynadığım en yüksek oyun Tomb Raider ve GTA 5 bu oyunları bana oynatsa benim için yeterli.

Şu an Vega 8 kullanıyorum GTA Online'da 1080P orta ayarlarda 25-40 FPS arası alıyorum.
Not: 8x2 3200 MHz RAM kullanıyorum.
Tahminimce RX 550 düşük ayarlarda kaldırır, üst seviye bir performans vermez ama oyunu oynatır.

arkadaşlar konum çok önemli işte malum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu test ne kadar doğrudur
Maksimum 400-450 TL aralığı derim, o da en üst seviye soğutma tasarımına sahip fabrikasyon çıkışlı yüksek frekans saat hızlarında çalışan OC'lu bir modelse. 600 TL o kart için çok fazla, o fiyata GTX 960-1050 gibi modeller denk getirilebilir.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/rx560...an-karti_fbdfaf6a-ac10-41a8-a3a8-3d9bb6048c35 bu alınır mı sizce

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı