2. el 750 TL PC toplama

NebiBeyhan

Hectopat
Dedemler internet aldı önceki konuda söylemiştim. Dedemlerin torunu olan bizler için ikinci el oyun bilgisayarı lazım DDR 3 olabilir. CS:GO oynatsın falan.
Bursa’da oturuyorum bu arada.

O paraya monitör, klavye, mouse, kulaklık, kablo, cart curt vb. çok zor.
CS:GO oynatmaz.
Donanım arşivi gibi sahtekarların 100 TL bilgisayar ile GTA 5, CS:GO ve PUBG aynı anda açtık gibi şeylere kanmayın.

Kardeşim monitör istemiyorum televizyona bağlanacak klavye 10 TL'ye bulunur mouse da 10 TL'ye bulunur ucuz bir şeyler kulaklığa gerek yok kablolar var.

En güçlü 750TL DDR3 bir sistem bulursanız sevinirim.

Kardeşim monitör istemiyorum televizyona bağlanacak klavye 10 TL'ye bulunur mouse da 10 TL'ye bulunur ucuz bir şeyler kulaklığa gerek yok kablolar var.

En güçlü 750TL DDR3 bir sistem bulursanız sevinirim.
Abicim bulursan o paraya cs:go oynatacak sistem banada haber ver. İnternet kafe kurayım.

10 fps ile oynarken adam vurabilirmisin bilmem.
750 TL ile ikinci el sistem toplamak imkansız değil, evet çok zorlu olacak ama çok iyi araştırırsan bulunabilir.

Belirtmek isterim, 1. nesil i3 işlemcim olan arkadaşım, CS:GO'da 45-60 FPS arası alabiliyor, bir de bu mobil bir işlemci, mobil işlemciler çok kırpıldığı için performansları daha düşük, masaüstünde şuan Pentium G6950 bile hala CS:GO'ya yeterli.

Abicim bulursan o paraya CS:GO oynatacak sistem bana da haber ver. İnternet kafe kurayım.

475 TL'ye Wolfesntein The Old Blood oynatan sistemim var? Bilgisayar hurdacılarının yerlerini araştırman gerekir. İnternetten almaya kalkarsan adama güvenmen gerek. Çünkü ikinci el ve Letgo gibi yerlerden alırsan test ettirmen gerek ya da Sahibinden'den alacaksan GET açtır ki çalışmazsa para iadeni alasın. Dediğim gibi en iyisi kendin gidip bir bilgisayar hurdacısından toplaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı