2. el %76 pil sağlığı olan iPhone 11 alınır mı?

Onun yerine yenilenmiş telefon alsam nasıl olur çünkü 9'a alıp bataryasını falan değiştirdiğinde yenilenmiş telefonla aynı fiyata geliyor. Bir de bu telefonun arka camında çizikler var ön camında da kırıklar var.
Hiç alma o zaman boş ver.

Peki çok bir etki eder mi kalitesiz olması.
Eder elinde kalır cihaz.

Ben telefoncuya çizikli vs olmasına rağmen 64 GB iPhone 11 pil seviyesi %73 şekilde 8000 TL'ye sattım. Bence bu ürün için 9000 TL çok uygun alınıp 10 11bin civarına bile satılabilir.

Selamlar, 9 bin TL'ye %76 pil sağlığı olan,1.5 yıldır kullanılan 128 GB iPhone 11 alınır mı?

Tryse eğer bedava fiyat

Peki 9 bin e alıp kaç bine bataryasını yeniletebilirim.

Orijinal batarya varsa yeniletmeden daha kullanabilirsin SE2m var 77 pil sağlığı sadece soğuk havalarda %5-6 şarjlarda kapanıyor başka bir sorunu yok bence değişime gerek yok daha

Kral sence SE2'yi satıp üstüne 1-2K koyup 11 almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Selamlar, 9 bin TL'ye %76 pil sağlığı olan,1.5 yıldır kullanılan 128 GB iPhone 11 alınır mı?

%76 pil sağlığı 30 dakika gidiyorsa şükret düşük güç modundan çıkarmazsın telefonu. Benim de 1.5 yıldır kullandığım iPhone 12'nin pil sağlığı %88 o eleman nasıl 76 ya düşürmüş aklım almıyor doğrusu. Hayır almayın Samsung A16 gibi bir şey almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı