2. el Alienware M15 R4 alınır mı?

Burada sabah kadar tartışabiliriz fakat konuyu sapıtmaya gerek yok. Ufak araştırma ile görebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12450H mı yoksa 12450HX mi?

Bence de gerek yok.

Eski kasa. Daha iyi cihazlar bulunur. Dediğim gibi ucuza 12500H ve RTX4050 Nitro 5 düşürürseniz yapıştırn.

Tamamdir.

Eski kasa. Daha iyi cihazlar bulunur. Dediğim gibi ucuza 12500H ve RTX4050 Nitro 5 düşürürseniz yapıştırn.

Hocam bulamadım, bulduğumda temiz değildi. Bir bunu gördüm onu sipariş verdim taksitle aldım. Açıkçası 6 taksit 0 faizle bu kasaların problemi var mi usta veyahut problem yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdir.

Hocam bulamadım, bulduğumda temiz değildi. Bir bunu gördüm onu sipariş verdim taksitle aldım. Açıkçası 6 taksit 0 faizle bu kasaların problemi var mi usta veyahut problem yaşar mıyım?

Panelleri iyi değil. Nereden aldınız? Bu arada?

Dolap uygulaması hocam.

Victus sahibi olan arkadaşın söyledikleri canımı sıktı. Göz gezdirdim ve bu modeli bulabildim. Diğer uygulamalarda ise taksitler çok fazla faiz getiriyor. Örneğin, 21.500 TL aldım fakat uygulama kesinti yapıyor diye taksit imkanı veriyor. İyice kontrol ettim ve sadece bunu bulabildim. Ayrıca ürünü alırken test için 1 gün, iade için 3 gün süre veriyorlar. Testleri yapıp kontrol edeceğim, elektronik grubu da inceleyeceğim. Ayrıca, cihazı aldığı gibi 8 GB RAM eklemiş ve vatandan aldığını söylemiş. Eğer bir sorun olmazsa, onaylayıp alacağım. Ancak termal macunu değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım. Sonuçta 1.5 yıllık bir cihaz. Sen ne düşünüyorsun usta?

Güle güle kullanın. Sıcaklık değerlerine bakıp bakım işini kararlaştırırsınız.

Tamamdır usta harbiden kral adamsın, hızır gibi yetişiyorsun. Hakkını helal et. Bu arada ismim mazhar çok memnun oldum.

Rica ederim. Ekstra sorunuz olursa konu açıp etiket atarsanız yardımcı olurum.

Sağ ol varol kral adamsın 🖤

Hacım G333 kulaklık alınır mı?
Kulak içi için FPS oyunlarda ses kastırır mı, özellikle R6 için?

Yeni konu açınız. Bu konu uygun değil ve benim de bilgi alanım dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı