Alienware M15 R4 100 dereceleri görüyor

Ben kotu oldugunu dusunmuyorum. Monitor ve laptoplari bana gore harika oluyor. Bu konu ozelinde de link attim merak eden ordan bakip durumun normal oldugunu gorebilir. Istediginiz alienware laptop i kullanin o dereceleri goreceksiniz.Dedigim gibi cihazlari bu sicaklari kaldirabilecek sekilde yaptiklari icin problem olusmuyor ama tabi ki isteyen alir isteyen almaz o herkesin kendi bilecegi sey.

Ben kotu oldugunu dusunmuyorum. Monitor ve laptoplari bana gore harika oluyor. Bu konu ozelinde de link attim merak eden oradan bakip durumun normal oldugunu gorebilir. Istediginiz Alienware laptop i kullanin o dereceleri goreceksiniz. Dedigim gibi cihazlari bu sicaklari kaldirabilecek sekilde yaptiklari icin problem olusmuyor ama tabii ki isteyen alir isteyen almaz o herkesin kendi bilecegi şey.

Durum normal değil, konu sahibi detaylı sistem bilgisini verirse işlemcinin maksimum çalışma sıcaklık değerine bakalım.

100 derecede çalışıyor ise zaten kararsızlık sorunu var demektir, o işlemci performansı ısıya dönüştürdüğü için daha verimsiz çalışıyor.

Bir sorun yok. Laptoplar cpu larini 100 dereceye kadar calistiriyor ki maksimum performans alabilmek icin. 95-98derecelere geldigi anda voltaji dusurur ve sicakligi bu degerlerde sabitler. Ic donanim bu sicakliklari tolere edecek sekilde dizayn ediliyor merak etme. Cihazin sogutmasinda sorun oldugu oyle anlasilmaz, bostayken de yuksek sicakliklarda calisiyorsa sorun vardir.
Hayır boşta yüksekte çalışmıyor özelikle şarjda görüyorum bu sıcaklıkları şarjda olmayınca en büyük ve zorlu oyunları ortalama 65 75 arası sıcaklıklar görüyor sizce bataryayı söksem bu sıcaklıklardan biraz olsa kurtula bilirmiyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı