2.el Aorus 2080 Super fiyatı

Hocam insanlar salak değil ki daha düşük performansa sahip 2. el bir kart alsınlar.

Hiç sorguluyor musunuz NVIDIA neden kendi kartlarını öldürdü diye? Daha maliyetli yeni kartlar eski seriden daha da ucuz? Neden? Ben iddia ettikleri verileri tamamen doğru bulmuyorum. Ayrıca NVIDIA sitesindeki fiyatlara aldanmayın. Doların hali malum. Özel tasarımlar o gördüğünüz fiyatların çok üstünde olur. Fiyatları görünce hayal kırıklığına uğrayacak birçok kişi emin olun. Sosyalde herkes bas bas bağırıyor nedir bu herkesin elindeki 2000 serisi kartları satma isteği diye. Oturun bir daha düşünün bence.

Ne yapayım dostum 3070'i? RTX çıktığında GTX serisinin fiyatları abartı düzeyde düşmemişti. Bana kalırsa saçmalık bu söylediğiniz. Piyasa değerleri hâla belli RTX serisinin. Sanki dibi gördü de bu adam ölü fiyata versin elindeki çiçek gibi kartı.
Ne demek ne yapayım 3070'i? Yarısından daha az fiyata RTX 2080 Ti'dan daha iyi performans vadeden bir kart. Dolayısıyla 2080S modelinden de daha yüksek performans vadeden bir kart ve kartın çıkış fiyatı 4805 TL olacak. Daha ucuza sıfır, daha iyi bir kart almak varken neden 2080S'e daha çok para versin alıcı? Kimin söylediği daha saçma?

Hiç sorguluyor musunuz NVIDIA neden kendi kartlarını öldürdü diye? Daha maliyetli yeni kartlar eski seriden daha da ucuz? Neden? Ben iddia ettikleri verileri tamamen doğru bulmuyorum. Ayrıca NVIDIA sitesindeki fiyatlara aldanmayın. Doların hali malum. Özel tasarımlar o gördüğünüz fiyatların çok üstünde olur. Fiyatları görünce hayal kırıklığına uğrayacak birçok kişi emin olun. Sosyalde herkes bas bas bağırıyor nedir bu herkesin elindeki 2000 serisi kartları satma isteği diye. Oturun bir daha düşünün bence.

Tamam da mantık olarak referans kart daha güçlü ve daha ucuz ben olsam onu alırdım.

Beyefendi düşünce şeklinize hayran kaldım.

Bir akıllı sizdiniz oysa ki değil mi?

Benimle aynı fikirde olanlar bana onunla aynı fikirde olanlar ona like atsın görelim bakkalım kim ne ddüşünüyor. Bir akıllı ben miymişim.
Siz haklı çıkın emin olun bundan ben de memnun olurum. Daha ucuza daha iyi performans benim de işime gelir ama bu fiyatlar düşündürmüyor değil.

Beyefendi 2O80 Super'in sıfırı 7500 lira hadi diyelim 3070 6000 oldu insanlar neden 2080 Super alsın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı