2. el bilgisayar alınırken nelere dikkat edilmeli?

mertttt_6

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bu yaz çalışıp para biriktirdim ve kendime PC almayı düşünüyorum, 18 bin civarı var o yüzden 2. el almayı planlıyorum ve inanın PC alma, toplama konusunda hiçbir fikrim yok, ben ne yapacağım, alacağım kasanın iyi olup olmadığını nasıl anlarım, hangi testlerden yapmalıyım, hangi değerleri almalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Cevap verirseniz çok güzel olur okullar açılmadan almam gerek.

sıfır olarak bunlar var.

2. el olarak da bu iyi gibi.

@mertttt_6 RTX 3060 bitti artık 4060 çıktı. Daha iyisi var mı bilmiyorum ama 2K fazlasına sıfır mis gibi kasalar var bunun gibi.

Kral gördüm 20 k fiyatı, alınır mı sence madem 2 k daha ekler bunu alırım fakat ekran kartı markası pallit falan sıkıntı çıkarır mı? Güvenilir mi bu site yardkmcı olur musun çünkü diğer yerlerde 20 k ya böyle bişey alamassın

Ürün ikinci el olsa belirtilir. Taksitle alma imkanınız varsa onu da değerlendirin derim. Türkiye şartlarında bir ürünü peşin almak pek mantıklı değil.

Ürün ikinci el olsa belirtilir. Taksitle alma imkanınız varsa onu da değerlendirin derim. Türkiye şartlarında bir ürünü peşin almak pek mantıklı değil.
Ya valla ikinci eldir büyük ihtimal çünkü çoğu bu fiyata satılan yerlerde hepsi 2. El ekran kartı, çoğu belirtmiyor ve gamegarajdaki çoğu sistemi inceledim bir kere bile 2. El falan yazmamışlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı