2. el bilgisayar alınırken nelere dikkat edilmeli?

@mertttt_6, bahsettiğiniz site bir kere ikinci el sitesi değil ki. Sattıkları ürünler sıfır. Niye bu psikolojiye girdiğinizi de açıkçası anlayamadım.

@mertttt_6, bahsettiğiniz site bir kere ikinci el sitesi değil ki. Sattıkları ürünler sıfır. Niye bu psikolojiye girdiğinizi de açıkçası anlayamadım.
Çoğu yer öyle satıyor çünkü, 20 bin TL bandı bu şekilde, ben her sitedeki ürünleri 0 sanıyordum fakat çoğunda ekran kartı harici hepsi 0 dı, benimde aklıma takıldı şimdi gamegarajdakide öyle çıkarsa diye. Miningli ekran kartı istemiyorum ilk pcm olucak ve pekde fikrim yok o yüzden merak ettim bu kadar.

Akıl, mantık var. Sahibinden, Letgo gibi siteler ikinci el üzerine kurulu siteler ve kullanıcıların çoğunluğu o sitelerden ikinci el ürünlerini satar. Sitenin amacı bu yönde. Game Garaj gibi bir siteyi ikinci el siteleriyle bir tutmak ne kadar mantıklı?

Akıl, mantık var. Sahibinden, Letgo gibi siteler ikinci el üzerine kurulu siteler ve kullanıcıların çoğunluğu o sitelerden ikinci el ürünlerini satar. Sitenin amacı bu yönde. GameGaraj gibi bir siteyi ikinci el siteleriyle bir tutmak ne kadar mantıklı?

Birader pek anlamıyorum diyorum işte, soru soruyoz bu platformda. Allah Allah ne taktın sen de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı