2. el bilgisayar nasıl hızlı bir şekilde satılır?

Dostum sana şöyle söyleyeyim eğer parça parça satın alırsak zaten hazır sistemden daha ucuza gelecektir bu doğru ancak bizim bahsettiğimiz piyasa parça değil hazır sistem.
Ben senin 1030 ve 1070'li sistemleri öneri olarak söylediğini düşündüğüm için öyle bir cevap verdim.

Hocam sizin gibiler zaten piyasayı yükseltti. Sıfır halde daha iyi performans veren sistemler alınan fiyata 2. el kasa koyuyorlar.

Ne yapalım yani o adam atıyorum 1000 liraya PC aldı, 2 sene sonra satıp kullandığı PC'nin daha kötüsünü alıp kalan parayı cebine atmak istiyor o daha kötü olan PC 5000 lira olmuş diye varsayalım şimdi bu adam gidip bilgisayarını 1000 liraya yeniden satıp daha kötü bilgisayarı 5000 liraya mı alsın bu şekildede o adam mağdur olmaz mı? Veya sen 2 sene önce 2000 liraya aldığın bir ürünü yine 2000 lirayamı satıyorsun eğer sende aldığın fiyattan daha uçuk fiyata satarsan sen ne olursun piyasayı yükselten insan mı yoksa zarar etmek istemeyen insan mı?

Kardeşim diyorum bak konumuz nasıl hızlı satılabilir ve ben bu bilgisayarı 2ay (hatta 3'e az kaldı) dır satamıyorum zaten satmaktaki amacım biri belki alır bende giderim AMD'li sistem alırım dı hadi konumuz hızlı satmak olmasın 7K üstüne alıcı çok zor bulur bu sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…