Daha fazla
Ben parça parça satmıştım, daha kolay satılmıştı.
Ben sana parça bazında örnek verdim, senin bahsettiğin şeyler çok saçma. Madem değerlendirme yapıyoruz yapalım;
İstanbul'dan satmış olsa bile "Param Güvende" ile farklı şehirlere gönderim yapabilir dostumuz, burada dile getirmeye çalıştığımız odak noktası istediği fiyatta koyabileceği fakat o sistemin o fiyatı haketmediğidir. 1030'lu sistem ise piyasanın ne kadar saçma olduğunun belirtisi idi. (6000TL'ye 1030 sistem satıyorlar?) yazdığım mesajlardan anlam çıkaramıyorsun ve kendini ezilenlerin savunucusu gibi görüyorsun, ne demek onlara engel oluyorum? 1660 Super bile 2. el olarak 2500TL'ye bulunabiliyor iken 1650 sistemi 7500TL'ye satmak hangi akılın karı anlam veremiyorum, bu konu dahilinde sana verdiğim son cevap bu dostum.
Hocam sizin gibiler zaten piyasayı yükseltti. Sıfır halde daha iyi performans veren sistemler alınan fiyata 2. el kasa koyuyorlar.
Dediğiniz doğru ancak böyle sistemleri 5 6 bine koymak akıl karı mıdır? Senin karından çok zararın var 5 6 bin bu sistemler için ölü fiyat gibi bir şey. Bu zamanda sadece 512 GB SSD'ler bile 1200 lira olmuşken bu fiyatlar çok az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.