NowesT1925

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 2. el satış sitesinden 900TL'ye Palit GTX770 2 GB kart aldım. Satış sayfasında 720p FurMark testine sokmuş arkadaş onu koymuş ve açıklamasında normal oyun oynarken 70-80 dereceyi geçmez gibi cümleler de kurmuştur. Ekran kartının çalışmasıyla ilgili problem yok sistem geliyor driver kuruluyor fakat karta en ufak bir yük bindiğinde direkt 100-101 dereceyi görüyor ve fanlar son hızda çalışmaya başlıyor. Arkadaşla konuştuğumda deneme şansını sordum testlerini koydum ve imkanım yok denetmeye tarzı söylemlerde bulundu ben de getirip denersem bir sıkıntısı olursa geri alır mısınız? Diye sorunca alırım dedi. Dün akşam 10'da aldığım kartı bugün öğlen 2 gibi deneme imkanım oldu ve bu gerçeği öğrendim. Arkadaşın amacı bana bozuk kartı itelemektir şu an yan çiziyor belki sen bozdun gün içinde denemedin falan tarzı muhabbetlerde bulunuyor. Her konuşmanın kaydı var birinci sorum adli bir işlem başlatabilir miyim dolandırıldığım için, parayı da IBAN üzerinden gönderdim. Soğuk su iç diyecek arkadaşlar için bu kartın tamiri mümkün müdür? Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
karakola gideceğim yarın bakalım bi haber çıkar mı
Termal macununu falan kontrol ettin mi kartın? Soğutma dışında ayrı bir sıkıntısı varsa tamiri zor oluyor genelde. 10 yıllık macunda bile bu sıcaklıklara ulaşması mümkün değil, GPU'nun üzerini bir kontrol et.

Kendisinin savunması doğru, ikinci el ürünler denenmeden alınmaz alışveriş tamamlandıysa sorumluluk kabul edilmiştir. Param Güvende gibi sistemler bunun için var, yoksa soğuk su içiyorsunuz.

Evde deneyip sıkıntısı varsa geri alma sözlü beyanı ekran görüntüsü olarak da duruyor bu bile bir şey değil midir?

Termal macununu falan kontrol ettin mi kartın? Soğutma dışında ayrı bir sıkıntısı varsa tamiri zor oluyor genelde. 10 yıllık macunda bile bu sıcaklıklara ulaşması mümkün değil, GPU'nun üzerini bir kontrol et.

Bence de soğutma dışında bir problemi var çipinin içinde diye düşünüyorum.

Termal pedleri ve macununu değiştirmeyi dene.

Kişi termal pedi ve macunu değiştirilmiş bir şekilde verdiğini söyledi ve ekran kartı temiz bir durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı