NowesT1925
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam 2. el satış sitesinden 900TL'ye Palit GTX770 2 GB kart aldım. Satış sayfasında 720p FurMark testine sokmuş arkadaş onu koymuş ve açıklamasında normal oyun oynarken 70-80 dereceyi geçmez gibi cümleler de kurmuştur. Ekran kartının çalışmasıyla ilgili problem yok sistem geliyor driver kuruluyor fakat karta en ufak bir yük bindiğinde direkt 100-101 dereceyi görüyor ve fanlar son hızda çalışmaya başlıyor. Arkadaşla konuştuğumda deneme şansını sordum testlerini koydum ve imkanım yok denetmeye tarzı söylemlerde bulundu ben de getirip denersem bir sıkıntısı olursa geri alır mısınız? Diye sorunca alırım dedi. Dün akşam 10'da aldığım kartı bugün öğlen 2 gibi deneme imkanım oldu ve bu gerçeği öğrendim. Arkadaşın amacı bana bozuk kartı itelemektir şu an yan çiziyor belki sen bozdun gün içinde denemedin falan tarzı muhabbetlerde bulunuyor. Her konuşmanın kaydı var birinci sorum adli bir işlem başlatabilir miyim dolandırıldığım için, parayı da IBAN üzerinden gönderdim. Soğuk su iç diyecek arkadaşlar için bu kartın tamiri mümkün müdür? Ne yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör: