2. el direksiyon setim bozuk mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
600

Feedback ayarlarını %100'e getirdim. LFS veya NFS Shift tarzı oyunları yükledim.
Savaşıyorum direksiyon seti ile :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gökhan bu normal değil. Bende hiç bir şekilde böyle bir şey olmuyor. Her ayarı denedim sendeki gibi olmadı. Oyundan çıktıktan sonra bu ayarları yap. Sonrasında oyunu tekrar dene bakalım yapacak mı? Sanıyorum oyundayken deniyorsun. Bundan kaynaklı da olabilir. Sana mesaj atmıştım neden geri dönüş yapmadın? Deneyip sonucu buradan bildirir misin?
 
Valla hiç mesaj falan almadım :)

Seyit abi sadece Logitech Profiller programından değil. Oyunun içerisindeki motor titreşim ayarını da yükseltince oluyor bu olay.
Motor titreşimi kapatınca traktör gibi titremiyor elbette :)
Aşağıdaki ayarı yani motor titreşim ayarını %100 yapıp, Logitech programından da tüm ayarları %150 yapıp dener misin ?

j0UzkoJ.png
 
Yukarıdaki resimde motor titreşim kapalı titreşim ve yol orta ayarda. Direksiyonun kendini toparlamasını yükselttim biraz daha gerçekçi olsun diye.
Bu haliyle sıkıntılı bir ses çıkarmıyor ancak bilemiyorum sıkıntılı bir ürün olup olmadığını.

Birkaç video çeksem mi acaba ?
 
Konuya şimdi bakabildim kusura bakma :). Bu arada Allah senin iyiliğini versin motor titreşimini mi diyorsun? Onu zaten bu oyunda sonuna kadar açmayacaksın :). Bir sorun yok direksiyonda :). Bende bir şey var sandım yahu :D. Sıkıntı yok kullanabilirsin.
 
1. dakikadaki ses bende hiç çıkmamıştı. Diğer ayarları yapınca benim direksiyonda kendi titriyor fakat 1. dakikadaki gelen ses bende hiç gelmedi. Birde bende FeedBack ayarlarını yapınca 36. saniyedeki titreme bende yok. Bence kimden aldıysan geri ver sıkıntılı ürün bence.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı