Arkadaşlar, aşağıda belirtmiş olduğum linkteki kartı almayı düşünüyorum hem güvenli alışveriş onayı var hem de taksi.
Tle alacağım 2.el arkadaş bunu 2018 başında almış sizce almalı mıyım?
Mining yapılmamış olmasına dikkat et, kırığı, eksiği, çiziği var mı kontrol et, fanları kontrol et, garantisi ve faturası var mı bak. Bu istekleri karşılıyorsa alabilirsin.
soyledigine gore mining yapilmamis ama yapilmis olsa da sıkıntı cikmiyor genelde. ben bircok kisi gordum mining karti alip memnun kalan. test etme suren de var zaten get'le alacagin icin. bence alabilirsin.
Bende bilgisayarımı toplarken bütçem az olduğu için ilk başta 2. el ekran kartı almayı düşünüyordum fakat biraz araştırınca anladım ki alınmaz. Piyasada dünya kadar 2. el RX 570/580 ve 590 var ilanları okuyorum hepsi ya 1 aylık ya 2 aylık hepsi az kullanılmış hepsi pırıl pırıl hal böyleyken bende mide bulantısı başladı, sonra biraz daha araştırdım bu seri kartlar madencilikte en çok tercih edilen kartlar arasında, bunuda öğrenince vazgeçtim ve kendimi biraz daha zorlayıp sıfır RX 590 aldım, param çıkışmasa RX 570'e kadar iner ama yine sıfır alırdım.
Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun