2.el ekran kartı alınır mı?

Deniz557

Centipat
PC topluyorum ekran kartları pahalı olduğundan bütçemi aşıyor 2.el almayı düşünüyorum da mining sıkıntısı var sizce 2.el alınmalı mı?

Bir de PC toplamak için yaz beklenmeli mi?

Şu an bence hiçbir şey alma. Dolar 7.20 ama bilmiyorum. Diğerleri nasıl tavsiye verir. Benim tavsiyem almamak yönünde.

Doların 2. el ekran kartı piyasasını çok fazla etkiliyecegini zannetmiyorum 100 150 lira için ben olsam 1-2 ay beklemezdim. Sıfır ürün alacaksanız yazı beklemenizden yanayım ama. Stok azaldıgı için sıfır fiyatlar ciddi anlamda arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC topluyorum ekran kartları pahalı olduğundan bütçemi aşıyor 2.el almayı düşünüyorum da mining sıkıntısı var sizce 2.el alınmalı mı?

Bir de PC toplamak için yaz beklenmeli mi?

Çok soruldu şimdi 2. el alacaksan mining yapılmışsa anlayamazsın fırınlama yapıldıysa anlayamazsın overclock yapıldıysa hiç anlayamazsın ha satıcı yakınındadır hergün konuşcağın mesafededir o ZMN sorun olmaz alıyorsan da garantili almaya çalış bir de hangi ekran kartını alacaksın o da önemli mesela RX 580 alacaksan onlar mining için çok kullanılan kartlardır mesela.

Mining işinin eski rağbeti kalmayınca 2.el ekran kartı daha güvenilir hale geldi.. Bence garanti kapsamında faturasi vb. belgeleri mevcut 2.el olabilir. Hatta elimde 15 Ocak'da aldığım 1660 Ti kartı satıp 5700XT almayı bile düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı