2. el MSI GTX 1030 ekran kartı alınır mı?

80 TL daha verir sıfır RX 550 alırsın. Ne gerek var yıllarca canı çıkmış karta 500 TL vermeye.

2020 yılı sürücüleriyle testi de burada örneğin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX550 faxoon G41mxe anakarta uyumlu mudur?

RX 550'in uyumlu çalıştığı LGA 775 anakartlar var fakat Foxcon için kesin bir şey diyemem. BIOS güncellemelerini ve desteğini bilmiyorum bu markanın. Ama sıfır kart alman iade için de kolaylık sağlayacaktır herhangi bir olumsuz durumda.

Şöyle bir konu buldum bakabilirsin.

Sadece ekran kartı değil 1000 bütçe var ram 2 8 yapcam işlemciyi de xeon x5450 yapcam PSU da yükseltmek gerekiyor ssd de takamicam büyük ihtimalle

Sisteminin kalanını sen daha iyi biliyorsun ama ekran kartında durum böyle. İkinci el 1030 gibi kartlarla paranı riske atmana gerek yok sıfır RX 550 varken. Bütçene göre verdiğim link bir köşede dursun daha uygunu yok piyasada.

Sisteminin kalanını sen daha iyi biliyorsun ama ekran kartında durum böyle. İkinci el 1030 gibi kartlarla paranı riske atmana gerek yok sıfır RX 550 varken. Bütçene göre verdiğim link bir köşede dursun daha uygunu yok piyasada.

Dostum iyi de benim internetden alışveriş yapma şansım yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı