yigit.ked
Hectopat
2. el ekran karti aldim testlerini nasıl yapacagim? @NeFarkEderKi Power limiti kac yapmaliyim? -20 oluyor Max.
FurMark 10-15 dk yap yeterli yaparken default ayarlarda olsun pover limit filan elleme.
3DMark, Crysis tarzı zorlayıcı şeyler de yap sadece FurMark işe yaramaz.
200 watt çekiyorsa kartın 8 pin ya da 8+6 ya da 8+8 pin istiyordur, var mı güç kaynağında kablolar?PSU 450 watt hocam ekran karti 190 watt istiyor sorun olmaz mi?
Saddece ekran karti yukteyken sorun olmaz degilmi 450 watt PSU 12 volt kanalinda 336 watt veriyor.
200 watt çekiyorsa kartın 8 pin ya da 8+6 ya da 8+8 pin istiyordur, var mı güç kaynağında kablolar?
Umarım cortlamaz PSU, ekran kartının modeli ne? Eski kartlardan galiba 6+6 olduğuna göre.Dönüştürücü ile taktim bakir dönüştürücü 6+6 pin herhangi bir isi yok su anda donusturucude.
Yeni PSU al dönüştürücüden her an her şey beklenebilir.
Umarım cortlamaz PSU, ekran kartının modeli ne? Eski kartlardan galiba 6+6 olduğuna göre.
Ben olsam PSU alana kadar çalıştırmazdım onu PSU ile.Testlerini yapayım saglam oldugundan emin olayım diye yapıyorum hocam PSU alacagim en yakin sürede.
R9 380X.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.