2.el ekran kartında güvenlik etiketine güvenilir mi?

YagizRLL

Hectopat
Daha fazla  
2.el EVGA RTX 2060 KO çift fanlı bir kart alacağız. Güvenlik etiketi olarak ekteki bandı gösterdi; doğru mudur, açılmış olabilir mi?

IMG-20241108-WA0040.jpg

Yağ akması gibi görünüm var yüksek ısıdan dolayı termal padlerden geliyor, mining kartlarda daha çok oluyor bu durum.
Tek fanlı sc model mi bu kart? ben almıştım kuzenime hediye ettim çok sesli çalışıyor bilginiz olsun.

Yağ akması gibi görünüm var yüksek ısıdan dolayı termal padlerden geliyor, mining kartlarda daha çok oluyor bu durum.
Tek fanlı sc model mi bu kart? ben almıştım kuzenime hediye ettim çok sesli çalışıyor bilginiz olsun.
Yağ akmasından fazla gölge gibi duruyor. Kartın üst plakası da parlak olduğundan öyle bir görüntü çıkmış. Yine de eldeyken bakmak lazım.

Evet EVGA'larda güvenlik bandı orada olur. Fakat yine de FurMark testlerine ve GPU-Z bilgilerine bakmadan almayın.

20 dakika yaptık 8X MSAA 1080p Max 79 gördü.

Tek fanlı sc model mi bu kart? Ben almıştım kuzenime hediye ettim çok sesli çalışıyor bilginiz olsun.

KO model çift fanlı diye belirttim hocam.

Bir de kartta made in taiwan yazıyor bunun yapayım yeri neresi bilmiyorum yurt dışından gelme olabilir mi?

Nasıl bakıldığını tarif eder misiniz hocam.

24 saniye için Core ve MHz değerleride garip duruyor. 20 dakika test ettiğimizde sadece ısıya bakmıştım.
GPU-Z indirip baktığınızda orada BIOS sürümü olacak.

Buradaki sayılarla karşılaştırın.

İstedim çocuktan dönünce yazarım.

Ben bir sakınca göremedim ama siz daha iyi anlarsınız hocam.

İstedim çocuktan dönünce yazarım.

Ben bir sakınca göremedim ama siz daha iyi anlarsınız hocam.

Sunucu hatası veriyor resim yükleyemedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı