Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
650 tl fiyat farkı var ama bence garantili almak daha mantıklı.
İşte biraz şans işide var. Çıkarsa ne yapacaksın o soru önemli. Ama pazarlıkla fiyatı uyguna getirirsen pg ile al, göz gezdir. Bir sıkıntı varsa iade edersin.
Mesele garanti değil bana kalırsa. Yani sizin PSU 5 yıldır sizde ve neyi var neyi yok biliyorsunuz ama o PSU'yla daha önce ne yapılmış sorun yaşanmış mı bilemiyorsunuz. Başka bir parça olsa neyse derim ama düşük bir ihtimal de olsa PSU yüzünden sisteminiz zarar görebilir. Ama 1200TL güzel fiyat test edilip alınabilir belki.
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
650 TL fiyat farkı var ama bence garantili almak daha mantıklı.
Mesele garanti değil bana kalırsa. Yani sizin PSU 5 yıldır sizde ve neyi var neyi yok biliyorsunuz ama o PSU'yla daha önce ne yapılmış sorun yaşanmış mı bilemiyorsunuz. Başka bir parça olsa neyse derim ama düşük bir ihtimal de olsa PSU yüzünden sisteminiz zarar görebilir. Ama 1200TL güzel fiyat test edilip alınabilir belki.
Ben 2.el alım satımlarda genelde hiç tereddüt etmem test etmeden bile parça aldığım olur ancak PSU konusunda biraz çekinceliyimdir. Belki benim cahilliğimdendir bilmiyorum ama nasıl test edilir ve testler ne kadar güvenilir olur bilmediğim için sıfır tercih ederim genelde.