Hamsi ismaH
Hectopat
Hemen bakacağım şimdi.Alınır ama 500 TL koyup sıfır ve garantili olanını alabilirsin.
Hemen bakacağım şimdi.Alınır ama 500 TL koyup sıfır ve garantili olanını alabilirsin.
Hemen bakacağım şimdi.
Peki garantisi yok diye 1200 e ikna etsem alınır mı?Fiyatı bana bir tık fazla geldi. 700TL fazla verir sıfırını alırım. PSU şakaya gelmeyecek bir parça.
Peki garantisi yok diye 1200'e ikna etsem alınır mı?
2. El ürün bana sadece şu açıdan mantıklı geliyor: Şu an benim kullandığım PSU da 5 yıllık ve garantisi yok. Neden sorun çıksın ki?
Peki garantisi yok diye 1200'e ikna etsem alınır mı?
2. el ürün bana sadece şu açıdan mantıklı geliyor: Şu an benim kullandığım PSU da 5 yıllık ve garantisi yok. Neden sorun çıksın ki?
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
650 TL fiyat farkı var ama bence garantili almak daha mantıklı.
Evet bu da güzel bir bakış açısı.Mesele garanti değil bana kalırsa. Yani sizin PSU 5 yıldır sizde ve neyi var neyi yok biliyorsunuz ama o PSU'yla daha önce ne yapılmış sorun yaşanmış mı bilemiyorsunuz. Başka bir parça olsa neyse derim ama düşük bir ihtimal de olsa PSU yüzünden sisteminiz zarar görebilir. Ama 1200TL güzel fiyat test edilip alınabilir belki.
Hocam bunu da düşünebilirim ama meraktan soruyorum.
Garantili olunca ne oluyor? Zaten PSU tüm sistemi yakarsa istersen 10 yıl garantisi olsun.
Ha sadece PSU yanabilir ve genelde böyle olur diyorsanız anlayabilirim.
Bu arada ben 2020'de Vatan'dan PC topladım ve bugüne kadar hiçbir ürünü garantiye yollamadım çünkü sorun çıkmadı.
Garantili olunca ne oluyor? Zaten PSU tüm sistemi yakarsa istersen 10 yıl garantisi olsun.
Bu arada ben 2020'de Vatan'dan PC topladım ve bugüne kadar hiçbir ürünü garantiye yollamadım çünkü sorun çıkmadı.
Evet bu da güzel bir bakış açısı.
Evet bu da güzel bir bakış açısı.
Peki sorun çıkma ihtimali nedir? Ya da genelde ne sıklıkla sorun çıkıyor?Örnek veriyorum, PSU'nun fanında bir sorun çıktığı zaman muhattabın olacak en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.