2. el G29 alınır mı?

Fronzy

Hectopat
Bulunduğum bölgeye biraz uzak mesafede 2. elde yanında shifterla birlikte 10 bin TL'ye satılıyor, sizce bu fiyata alınır mı? Benim için shifter o kadar da önemli değil, sıfırı shiftersız 13.500 TL'ye bulunuyor. Satıcı sadece derinin bazı yerlerinde silinme olduğunu yazmış. Alırsam Forza Horizon 5, Assetto Corsa, ETS 2 vb. oynarım.

Ayrıca belli bir süre sonra dişlilerden rahatsız edici dizeyde tıkırtı sesi geliyormuş, ileride sorun yaratır mı?

Dişlilerden, Motordan rahatsız edici ses geliyor ise uzak durun. Farklı 2 el G29'lara bakabilirsiniz.

Alınmaz bence. G29'u aktif kullanan birisiyim ve sadece birkaç ay olmasına rağmen kendimce fazla zorladığımı düşünüyorum çünkü ne de olsa gerçek araç simülasyonları oynamıyoruz amacımız gerçek hayatta yapamadıklarımızı yapmak.

Peki memnun musunuz? Herhangi bir kronik arızası var mı?

Memnunum. Kabloları biraz fazla dandik gibi ya da ben çok fazla sağa sola savurduğumdan kabloların üstü ezik büzük oldu ama sıkıntısız çalışıyor.

Farklı bir ilan buldum temiz gibi duruyor fakat plastik olan potansiyometreyi çelik gövde ile değiştirdiği yazıyor tam olarak ne oluyor biri açıklayabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı