M MehmetBey0 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 2. el tray garantisiz Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Ürün temiz gözüküyor pinleri de sağlam, sizce alınır mı?
2. el tray garantisiz Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Ürün temiz gözüküyor pinleri de sağlam, sizce alınır mı?
KS KS M MehmetBey0 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Pazarlık iste sen yine de. Ne kadar yaparsan o kadar iyidir. Param Güvende ile aldığında ne kadar tutuyor toplam? Genişletmek için tıkla... İşlemci ücreti 2000 TL'ydi Param Güvende ile birlikte 2.240 TL tuttu. Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Pazarlık iste sen yine de. Ne kadar yaparsan o kadar iyidir. Param Güvende ile aldığında ne kadar tutuyor toplam? Genişletmek için tıkla... İşlemci ücreti 2000 TL'ydi Param Güvende ile birlikte 2.240 TL tuttu.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #12 MehmetBey0 dedi: İşlemci ücreti 2000 TL'ydi Param Güvende ile birlikte 2.240 TL tuttu. Genişletmek için tıkla... Tamam. Param Güvende ile alabilirsiniz. İyi fiyat. Hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
MehmetBey0 dedi: İşlemci ücreti 2000 TL'ydi Param Güvende ile birlikte 2.240 TL tuttu. Genişletmek için tıkla... Tamam. Param Güvende ile alabilirsiniz. İyi fiyat. Hayırlı olsun.
KS KS M MehmetBey0 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #13 Kaan Diktaş dedi: Param güvendemi kullanacaksınız yoksa kargoluyor mu direk arkadaş. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile. Kaan Diktaş dedi: Tamam. Param Güvende ile alabilirsiniz. İyi fiyat. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: Param güvendemi kullanacaksınız yoksa kargoluyor mu direk arkadaş. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ile. Kaan Diktaş dedi: Tamam. Param Güvende ile alabilirsiniz. İyi fiyat. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #14 Esenyurtlu GamerWorld adlı dolandırıcı bana bozuk işlemci sattıydı nasıl becerdiyse bozuğunu bulmayı, neyseki sonra garantiden değiştirdim sıfırı ile. Artı 0 Eksi
Esenyurtlu GamerWorld adlı dolandırıcı bana bozuk işlemci sattıydı nasıl becerdiyse bozuğunu bulmayı, neyseki sonra garantiden değiştirdim sıfırı ile.
KS KS M MehmetBey0 Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #15 korro dedi: Esenyurt'lu gamerworld adlı dolandırıcı bana bozuk işlemci sattıydı nasıl becerdiyse bozuğunu bulmayı, neyse ki sonra garantiden değiştirdim sıfırı ile. Genişletmek için tıkla... Bence overclock yapmayı denerken işlemciye hasar vermiş olabilir. Artı 0 Eksi
korro dedi: Esenyurt'lu gamerworld adlı dolandırıcı bana bozuk işlemci sattıydı nasıl becerdiyse bozuğunu bulmayı, neyse ki sonra garantiden değiştirdim sıfırı ile. Genişletmek için tıkla... Bence overclock yapmayı denerken işlemciye hasar vermiş olabilir.