2. el GTX 1050 Ti 1800 TL'ye alınır mı?

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2. el GTX 1050 Ti alacağım ve biriyle anlaştık gibi FurMark testi istedim attı 3 dakikalıkmış. Stres testi 1 saatmiş bana 3 dakikalık olanı attı istesem 1 saat olanı da yaptırabilirdim. Sizce 3dk olan yeterli mi_ attığı resmi aşağı koyuyorum. Ben pek anlamıyorum bu işlerden. Sizce değerler iyi mi? Kartın modeli MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB ve kartın içi hiç açılmamış. 2 senedir kullanıyormuş.

IMG-20220713-WA0002.jpg

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir gibi duruyor. Elden almayacaksan 2. el tavsiye etmem, en azından ben girmem o işe.
Elden alıcam

Merhaba rx 6400 alabilirim ama size bir sorum var. Benim monitörüm asus tuf vg259qr ve g sync destekli. Size sorum şu ben rx6400 alırsam bu monitörde freesync ile kullanabilir miyim ve sizce bu monitörde g sync ile gtx 1050ti kullanmak mı yoksa freesync ile rx 6400 kullanmak mı daha performanslı olur.

Son düzenleme:
Elden alıcam

Merhaba rx 6400 alabilirim ama size bir sorum var. Benim monitörüm asus tuf vg259qr ve g sync destekli. Size sorum şu ben rx6400 alırsam bu monitörde freesync ile kullanabilir miyim ve sizce bu monitörde g sync ile gtx 1050ti kullanmak mı yoksa freesync ile rx 6400 kullanmak mı daha performanslı olur.
O konuyu bilmiyorum. Fakat amd ekran kartlarının driver sıkıntıları vardı. Hala var mı bilmiyorum fakat ben nvidia tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı