2. el GTX 1050 Ti önerisi

• Konuyu başlatan karul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.284
Bütçe
1400-1500
Hocam sizi memnun etmesi, o kartın iyi olduğunu göstermez. Zaten 1500TL civarına RX 570 bulunabiliyor rahatlıkla ve aralarındaki performans farkını söylemeyeyim siz YouTube üzerinden bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Baktıktan sonra ne düşündüğünüzü merak ediyorum. 1500TL'yi 1050 Ti gibi bir karta mı yoksa RX 570 gibi bir karta mı verirdiniz?
Hocam zaten ben kendi kullanıcı yorumumu belirttim arkadaşa yazımdada söyledigim gibi diger kartı bilmiyorum performansı iyidir bunla eştir bilinmez senin bütçene ve içine sinen yani dogal olarak fiyat performans demek istedigimi satın alabilirsin dediğimi :) kesinlikle 1050 ti al dediğimi hatırlamıyorum ?

Hocam zaten ben kendi kullanıcı yorumumu belirttim arkadaşa yazımdada söyledigim gibi diger kartı bilmiyorum performansı iyidir bunla eştir bilinmez senin bütçene ve içine sinen yani dogal olarak fiyat performans demek istedigimi satın alabilirsin dediğimi :) kesinlikle 1050 ti al dediğimi hatırlamıyorum ?

Hocam işte anlatmak istediğim şey: Bilmiyorsan araştıracaksın bakacaksın daha iyileri var mı diye ve bu bilinmedik bir şey değil sonuçta bahsettiğimiz kartlar kaç yıllık kartlar. Gireceksin YouTube ve videolara bakacaksın. Baktıktan sonra emin ol kullanıcı yorumunu bile yapmazsın çünkü istisnai olaylar dışında bu karta para vermek akıl işi değil. Bak mesela diğer arkadaş 1650 yazmasa senin kullanıcı yorumundan dolayı 1050 Ti alacaktı belki de. Evet RX 570, 1650'den de daha güçlü fakat en azından 1050 Ti almayacak. Şöyle toparlayayım ne demek istediğimi anlamazsan diye: Bilgin yoksa konunun içerisinde bahsi geçen kartlarla karşılaştırma yapacaksın ve o devasa farkları gördükten sonra belki de sen bile kartını satıp başka kart alma isteği olacakken elindeki kart seni idare ediyor diye o kartı övmeyeceksin. Bir kartı, bir malı övmek almaya teşvik etmektir zaten al demene gerek yok ayrıca. Umarım anlatabilmişimdir.

Hocam işte anlatmak istediğim şey bu. Bilmiyorsan araştıracaksın bakacaksın daha iyileri var mı diye ve bu bilinmedik bir şey değil sonuçta bahsettiğimiz kartlar kaç yıllık kartlar. Dediğim gibi bilmiyorsan eğer gireceksin YouTube ve videolara bakacaksın. Baktıktan sonra emin ol kullanıcı yorumunu bile yapmazsın çünkü istisnai olaylar dışında bu karta para vermek akıl işi değil. Bak mesela diğer arkadaş 1650 yazmasa senin kullanıcı yorumundan dolayı 1050 Ti alacaktı belki de. Evet RX 570, 1650'den de daha güçlü fakat en azından 1050 Ti almayacak. Şöyle toparlayayım ne demek istediğimi anlamazsan diye: Bilgin yoksa konunun içerisinde bahsi geçen kartlarla karşılaştırma yapacaksın ve o devasa farkları gördükten sonra belki de sen bile kartını satıp başka kart alma isteği olacakken elindeki kart seni idare ediyor diye o kartı övmeyeceksin. Bir kartı, bir malı övmek almaya teşvik etmektir zaten al demene gerek yok ayrıca. Umarım anlatabilmişimdir.
Hocam sizi ne ilgilendiriyor mu hayrola ? ben adamla muhattabım kendim kullanıcı yorumumu yaptım geçtim gelmiş araştır et gibi telkinlerde bana bulunuyorsun ? her yorumunu yapana bilgi dahilinde o böyle değil araştırın edin gibi öğretmenlik mi taslıyorsun ? bana karşı yorumlarınız kendinizde kalsın iyi forumlar...

Hocam sizi ne ilgilendiriyor mu hayrola ? ben adamla muhattabım kendim kullanıcı yorumumu yaptım geçtim gelmiş araştır et gibi telkinlerde bana bulunuyorsun ? her yorumunu yapana bilgi dahilinde o böyle değil araştırın edin gibi öğretmenlik mi taslıyorsun ? bana karşı yorumlarınız kendinizde kalsın iyi forumlar...

Tamam hocam en iyisini sen biliyorsun, en iyi kullanıcı yorumlarını sen yapıyorsun fakat bilmediğini belirtmene rağmen, hala nasıl savunma yapabiliyorsun anlamıyorum. Ben diyorum ki bir şey hakkında bilgin yoksa fikrini belirtme, insanların sonradan pişman olacağı yönlendirmeler yapma, çünkü bunu sadece konu sahibi değil, kartlardan anlamayan ve ikilemde kalıp araştıran binlerce insan görüyor bunun farkına var öncelikle. Ben herkese bunu yapmıyorum sadece M.Ö kalma ve kesinlikle alınmaması gereken bir kart, teknolojik ürün görünce bilmeyen kişilere söylüyorum bunu ki sen ilksin. Ama hala yok hayrola seni ne ilgilendiriyor vs. diyorsun. Daha iyi seçenekler olduğunu bilmiyordum demek çok mu zor? Benim elimdeki mal en iyi maldır sloganıyla yorum attığın o kadar ortada ama nedense ben kullanıcı yorumu yaptım diyorsun. Yahu gir diyorum YouTube karşılaştırma videolarına bak istediğin dilde bakabilirsin hepsi aynı sonuca varıyor ama onu bile yapmayacak kadar üşengeçsin sonra gelip hayrola diyorsun. Çok iyi olduğun bir şey bul ve konusunu aç veya buradan yaz nasıl davranılması gerektiğini canlı şekilde göstereyim belki bir şeyler kaparsın. Cevap vermene gerek yok çünkü uzatmayacağım artık ne desem boşa.

Son düzenleme:
Tek fanlı ucuz bir 1050Ti alabilirsin. MSI gibi soğutması iyi bir model de seçersen hem Watt sıkıntı yapmaz hem de soğutma sıkıntısı yaşamazsın. Yıllarca tek fan 1050ti kullanmış biri olarak söylüyorum. Piyasa gerçekten uçuk ama bu tür ilanlarla pazarlık yaparsan fiyat düşeceklerini düşünüyorum:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı