Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani siz olsanız alır mıydınız? Ben Manisa'dayım o Batman'da sorun olursa diye korkuyorum.Garanti belgesi ve kutusunun olduğunu belirtmiş bir sorun çıkarsa garantiden halledebilirsiniz ancak adama karşı her ne kadar ekran görüntüsü vb. de almış olsanız hukuki bir işlem yapamazsınız.
Hocam asla GeT açmam diyor başka birşey demiyor. Aslında o da haklı. Ekran kartını alıp başka ekran kartını geri göndermemden korkuyor.GET ilanı açsın, öyle alın. İade hakkınız olur. %9 komisyon ekliyor site, satıcı ile orta yol bulmaya çalışın.
Ayrıca kredi kartı ve taksit imkanı olur.
Şans işi biraz hocam. Ben ekran kartının piyasasını bilmiyorum. Eğer nispeten ucuz ise GET ile alın diyen arkadaşı dinleyebilirsiniz.Yani siz olsanız alır mıydınız? Ben Manisa'dayım o Batman'da sorun olursa diye korkuyorum.
Canı isterse, geçen hafta 8800 TL ye MSI laptop u sattım. Get istedi, komisyonu eklerim dedim kabul etti. GET açtım, anında aldı. Kargo eline ulaştığı anda ödemeyi onayladı.Yani siz olsanız alır mıydınız? Ben Manisa'dayım o Batman'da sorun olursa diye korkuyorum.
Hocam asla GeT açmam diyor başka birşey demiyor. Aslında o da haklı. Ekran kartını alıp başka ekran kartını geri göndermemden korkuyor.
Ahh. O zaman alamayacağım çünkü bilgisayarı parça parça topluyorum. İlk parça bu olacak. Kısacası bilgisayarım yok. Ağlaya ağlaya alamayacağımİlla da risk alıcam derseniz, kapıda ödemeden önce kartı test etmenin bir yolunu bulun.
Bilgisayarda heaven benchmark kurulu olsun, hızlıca bi test yapın. 2-3 dakika kuryeyi bekletin.
Bir çay ikram edin.
Satıcıya bunu söyleyin, sorun varsa yan çizecektir. Tamam diyorsa sorun yoktur. (büyük ihtimal)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.