2. El GTX 1080 Alınır mı?

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Bu ekran kartını alacağım anlaştık. Kapıda ödeme ile alacağım ama şöyle bir sıkıntı var. Adamdan test videosu istedim bana takacak sisteminin olmadığını söyledi. Demek istediğim şu ya ekran kartı geldiğinde teslim aldığımda çalışmazsa ne olur? Test edecek bir bilgisayarım yok. Her ihtimale karşı konuşmalarımızı, adamın resmini, numarasını SS aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti belgesi ve kutusunun olduğunu belirtmiş bir sorun çıkarsa garantiden halledebilirsiniz ancak adama karşı her ne kadar ekran görüntüsü vb. de almış olsanız hukuki bir işlem yapamazsınız.

GET ilanı açsın, öyle alın. İade hakkınız olur. %9 komisyon ekliyor site, satıcı ile orta yol bulmaya çalışın.
Ayrıca kredi kartı ve taksit imkanı olur.

Garanti belgesi ve kutusunun olduğunu belirtmiş bir sorun çıkarsa garantiden halledebilirsiniz ancak adama karşı her ne kadar ekran görüntüsü vb. de almış olsanız hukuki bir işlem yapamazsınız.
Yani siz olsanız alır mıydınız? Ben Manisa'dayım o Batman'da sorun olursa diye korkuyorum.
GET ilanı açsın, öyle alın. İade hakkınız olur. %9 komisyon ekliyor site, satıcı ile orta yol bulmaya çalışın.
Ayrıca kredi kartı ve taksit imkanı olur.
Hocam asla GeT açmam diyor başka birşey demiyor. Aslında o da haklı. Ekran kartını alıp başka ekran kartını geri göndermemden korkuyor.

GET dışında sakın almayın, sahtekar dolu site. Başınız ağrır. Benden uyarması.
Kapıda ödeme teslim alırken test etme şansınız olmayacak.

Emin olmak için en son komisyonu ödemeyi teklif edin, yine yanaşmıyorsa cihaz sorunludur.

Yani siz olsanız alır mıydınız? Ben Manisa'dayım o Batman'da sorun olursa diye korkuyorum.

Hocam asla GeT açmam diyor başka birşey demiyor. Aslında o da haklı. Ekran kartını alıp başka ekran kartını geri göndermemden korkuyor.
Canı isterse, geçen hafta 8800 TL ye MSI laptop u sattım. Get istedi, komisyonu eklerim dedim kabul etti. GET açtım, anında aldı. Kargo eline ulaştığı anda ödemeyi onayladı.
GET ile satıcı ufak bir risk alıyor fakat kargolarken tutanak tutturursa (sağlam ve çalıştığına dair) hakkını arayabiliyor.
Fiyat çok uygunsa da uzak durun. 😉

Hocam kartı almayı çok istiyorum ama bu söylenenler sonrasında kararsız kaldım. Yani 1900TL GTX 1080 birdaha bulamam.(Hele Rob Strix asla)

İlla da risk alıcam derseniz, kapıda ödemeden önce kartı test etmenin bir yolunu bulun.
Bilgisayarda heaven benchmark kurulu olsun, hızlıca bi test yapın. 2-3 dakika kuryeyi bekletin.
Bir çay ikram edin. 😂
Satıcıya bunu söyleyin, sorun varsa yan çizecektir. Tamam diyorsa sorun yoktur. (büyük ihtimal)

Kartın arka plaka vidalarının net fotosunu isteyin, kart açılmışmı servise gitmiş mi anlaşılır.
Kare şeklinde yerleşmiş 4 vidadan birinde küçük beyaz yuvarlak macun mühür olur normalde.
Bunda oynama varsa işlem görmüştür.

İlla da risk alıcam derseniz, kapıda ödemeden önce kartı test etmenin bir yolunu bulun.
Bilgisayarda heaven benchmark kurulu olsun, hızlıca bi test yapın. 2-3 dakika kuryeyi bekletin.
Bir çay ikram edin. 😂
Satıcıya bunu söyleyin, sorun varsa yan çizecektir. Tamam diyorsa sorun yoktur. (büyük ihtimal)
Ahh. O zaman alamayacağım çünkü bilgisayarı parça parça topluyorum. İlk parça bu olacak. Kısacası bilgisayarım yok. Ağlaya ağlaya alamayacağım 😫😫

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı