Hocam 1600 ama muhtemelen pazarlık olur.Fiyat önemli. Fiyatı sıfıra yakınsa alınmaz tabi.
1600 HocamFiyatı bilmeden ne diyebiliriz.
1600 hocamFiyatı nedir?
Hocam şuan 1650Super fiyatları 2bin liraya yaklaşıyor yani değer mi sizce? Bu arada 1400 e anlaştık.Pahalı. Stokta yok ama 1650 Super modellerini o fiyatlara bulmak mümkün. Tekrar stoklara gelir mi bilmiyorum.
Valla Hocam bende öyle düşünüyorum acele mi ediyorum acaba? Bir hafta daha beklesem 2100-2200 e kadar çıkarabilirim bütcemi. Hani 4 Senelik evet içime de pek sinmiş değil 2. elde hep sorun yaşadım.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Şunların stoğu bitmiş. 3-4 yıllık kartın ikinci eli biraz fazla geldi bana ama emin değilim diğer arkadaşlarda fikrini belirtirse karar kılarsınız. 1200 e çekersen belki bir ihtimal alınabilir.
Beklerseniz fiyatlar ne olur stoklar gelir mi inanın bilmiyorum.Valla Hocam bende öyle düşünüyorum acele mi ediyorum acaba? Bir hafta daha beklesem 2100-2200 e kadar çıkarabilirim bütcemi. Hani 4 Senelik evet içime de pek sinmiş değil 2. elde hep sorun yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.