2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz sorun yaşamıyorsunuz diye kimse de sorun olmayacağı anlamına gelmiyor AMD hala sorunludur. 2. el kart almak nasıl riskliyse AMD kart almakta bir o kadar risklidir artık.

Şu videoyu ingilizcen varsa izle sonuna kadar. Yoksa altyazıyı aç izle. Sana kullanıcıların geri dönüşünü genel olarak söyledik. Sadece ben yaşamıyorum geri kalan herkes yaşıyor demedik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Siz sorun yaşamıyorsunuz diye kimse de sorun olmayacağı anlamına gelmiyor AMD hala sorunludur. 2. el kart almak nasıl riskliyse AMD kart almakta bir o kadar risklidir artık.

Ve bu arada hem referans 5700 XT hem de MSI 5700 XT Gaming X kullandım. Hala kullanıyorum. Dediğim gibi yazılımsal sorunlar vardı ve son güncelleme ile sorunlar ortadan kalktı. Kullanmadan yorum yapıyorsunuz ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Sizce hangisi daha güvenilir?

Ne yapacağımı bilmiyorum cidden çok kafam karıştı bugün ASUS ROG STRIX 1080 Ti karta bakmaya gittim mining yapılmış çok ısınıyor bilmiyorum ne yapacağımı.

Gigabyte RX 5700 XT alabilirsin. Biz 2 aydır sorunsuz kullanıyoruz. Biraz uğraşıp kendi bilgisayarında en az sorunlu sürümü bulup kullanabilirsin.

RX 5700 kullanmadan gelmiş risk alıp alınabilir diyor... Yav ben bir şey demiyorum.
"Techonpat'a girip aaa ne kadar 20 tane AMD konu açan gördüm hemen AMD sorunlu varmış yazalım" burada tipler çok,
Madem AMD'de korkuyorsan şunu alabilirsin Link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…