2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC'nin fiyatı çok iyi o kartı kaçırmamalısın. Ben 5700 XT Nitro+ kullanıyorum 1 aydır, sistemi Sinerji'den topladım bu arada. İlk kullandığımda 1 ay öncesinin son sürücüsü vardı onda sorun yaşayınca 19.9.2'ye geçtim ve hiç bir sorun yaşamadım. Son çıkan 20.2.2'yi de 1 haftadır kullanıyorum bunun da bir sorunu yok. Kartı kullanmayan arkadaşlar burda ahkam kesecektir, kesiyordur da zaten bütün cevapları okumadım. Onları dinlemendense kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm. Ben öneririm bu kartı, hele ki 2. el bir kart alacağıma sıfır alırım daha iyi.

Ne yapacağımı bilmiyorum cidden çok kafam karıştı bugün ASUS ROG STRIX 1080 Ti karta bakmaya gittim mining yapılmış çok ısınıyor bilmiyorum ne yapacağımı.

Dostum sen kafanı karıştırma yıllarca NVIDIA kullandım. GTX 1070ten AMD RX 5700 XT yl referans geçtim yazılım sıkıntısı vardı sonra custom karta geçtim yazılım sıkıntısını hallettiler son sürüm ile. O açılan konuların hepsi eski konular o kartı sen almazsan hala NVIDIA 1080 Ti diye diretirsen en büyük hatayı yaparsın. Direkt kullanıcı yorumu bu sana. 3097 TL'den 5700 XT'yi kaçırırsan arkadaşın dediği gibi üzülürsün. 20.2.2 sürümüyle tüm hatalar giderildi. Hâlâ şüphe duyuyosan hardware Plus son sürücü durumunu araştır. Şimdiden hangisini alırsan hayırlısı olsun. Karar senin.
He bu arada illa emin olmak istiyorsan görüntülü görüşme yapalim benim PC'de sistemin nasıl çalıştığına bak :D o derece oldum yani.

Çok temiz EVGA SC Black Edition 1080 Ti Vatan faturalı 1 yıl daha garantili kart buldum 3000 TL'ye bunu mu yoksa Gigabyte RX 5700 XT mi?
Dostum sen kafanı karıştırma yıllarca NVIDIA kullandım. GTX 1070ten AMD RX 5700 XT yl referans geçtim yazılım sıkıntısı vardı sonra custom karta geçtim yazılım sıkıntısını hallettiler son sürüm ile. O açılan konuların hepsi eski konular o kartı sen almazsan hala NVIDIA 1080 Ti diye diretirsen en büyük hatayı yaparsın. Direkt kullanıcı yorumu bu sana. 3097 TL'den 5700 XT'yi kaçırırsan arkadaşın dediği gibi üzülürsün. 20.2.2 sürümüyle tüm hatalar giderildi. Hâlâ şüphe duyuyosan hardware Plus son sürücü durumunu araştır. Şimdiden hangisini alırsan hayırlısı olsun. Karar senin.
He bu arada illa emin olmak istiyorsan görüntülü görüşme yapalim benim PC'de sistemin nasıl çalıştığına bak :D o derece oldum yani.
Şuan hangi modeli var sende

Çok temiz EVGA SC Black Edition 1080 Ti Vatan faturalı 1 yıl daha garantili kart buldum 3000 TL'ye bunu mu yoksa Gigabyte RX 5700 XT mi?

Şu an hangi modeli var sende.

MSI Gaming X var. Ama ben Gigabyte alacaktım benimde bütçem ona yetiyordu çok araştırdım Gigabyte modelini. Sonra indirimli fiyattan MSI Gaming X yakaladım onu aldım. Şu an MSI kullanmasam kesinlikle Gigabyte alırdım.

Bak sıcaklıkta falan benim karttan daha üstün bir kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bu arada RX 5700 XT ASUS modellerinin hepsi termal pedleri sıkıntılı. MSI modellerde de evoke ve mech alınmaz. Alınabilecek kartlar; MSI Gaming X, Gigabyte, Sapphire Nitro, Sapphire Pulse ve ülkemizde satışı olmayan PowerColor Red devil modelleri.

MSI Gaming X var. Ama ben Gigabyte alacaktım benimde bütçem ona yetiyordu çok araştırdım Gigabyte modelini. Sonra indirimli fiyattan MSI Gaming X yakaladım onu aldım. Şu an MSI kullanmasam kesinlikle Gigabyte alırdım.

Bak sıcaklıkta falan benim karttan daha üstün bir kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bu arada RX 5700 XT ASUS modellerinin hepsi termal pedleri sıkıntılı. MSI modellerde de evoke ve mech alınmaz. Alınabilecek kartlar; MSI Gaming X, Gigabyte, Sapphire Nitro, Sapphire Pulse ve ülkemizde satışı olmayan PowerColor Red devil modelleri.

Gigabyte'ın her şey çok iyi de tasarımı çok kötü be abi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı