2. el GTX1080 Ti mı yoksa sıfır RX 5700 XT mi?

Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 3000 TL civarında 2. el 1080 Ti almak mı daha mantıklı yoksa üstüne biraz para koyup RX 5700 XT mi almak daha mantıklı olur? 1080 Ti'da garanti süresi bitmiş oluyor genelde.

Benim tercihim 5700 XT olurdu daha güncel ve AMD yazılımlarını çözdü sayilir.
2. el ekran kartına ben asla güvenmem sonuçta en hassas parça bir sürü sıkıntısı çıkar garantili 0 kart varken kullanılmış bir karta para vermek pek iç açıcı değil.

5700XT.

MSI Evoke ve Mech serileri sıkıntılı. MSI Gaming X'den emin değilim.

ASUS TUF ve Strix sıkıntılı. Strix'de son versiyonlarda sorun giderilmiş ama giriş seviyesi 5700XT'lerden farkı kalmamış oluyor soğutma anlamında. Dolayısı ile şu an ASUS da mantıklı gözükmüyor.

Gigabyte, Sapphire ve Powercolor modellerinde ciddi bir sıkıntı olmadığı söyleniyor. Yerinde olsam bunlardan birini tercih ederdim.

5700XT.

MSI Evoke ve Mech serileri sıkıntılı. MSI Gaming X'den emin değilim.

ASUS TUF ve Strix sıkıntılı. Strix'de son versiyonlarda sorun giderilmiş ama giriş seviyesi 5700XT'lerden farkı kalmamış oluyor soğutma anlamında. Dolayısı ile şu an ASUS da mantıklı gözükmüyor.

Gigabyte, Sapphire ve Powercolor modellerinde ciddi bir sıkıntı olmadığı söyleniyor. Yerinde olsam bunlardan birini tercih ederdim.
Mech Gp de sıkıntı yok şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı