- Makaleler
- 1
Siz kendiniz kaşınmışsınız işte. Niye kurcukluyorsunuz harddiski 
Adamın tipini ve tavırını beğenmediğim için.Siz kendiniz kaşınmışsınız işte. Niye kurcukluyorsunuz harddiski![]()
Bana neden cevap vermiyorsun?Adamın tipini ve tavırını beğenmediğim için.
Peki ya diğer dediklerim?
Hangi soru tekrarlar mısın ?Bana neden cevap vermiyorsun?
Yoksa kendini mi feda ettin?Aramız biraz bozuldu şu protesto olayından sonra.
Konu dışına çıkmayalım Vallaha yeriz ban'ıYoksa kendini mi feda ettin?![]()
2.5TL'ye harddisk mi aldınız? Bana da söyleyin bende alayım nereden aldıysanız.Hocam, 2. el harddisklerde sık karşılaşılan bir durum. Bir ara 2. el harddisk topluyordum. Mesela 2.5 TL'de 5 tane 500GB harddisk aldım, hepsi +18 içerik dolu. Çare var, açıyorum Linux'u "diski sil" diyorum, dosyaları geri getirilemeyecek şekilde siliyor.![]()
Eskişehir, Esnaf Sarayı en üst kat. Tabii fiyatlar değişmediyse.2.5TL'ye harddisk mi aldınız? Bana da söyleyin bende alayım nereden aldıysanız.
Asitli ama güçlü asit olacak bir siviya koyacaksın bi saate kullanilamaz olur. Youtube a yazmanı bakmani öneririmSelam arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce 2. el bir harddisk aldım. Aldığım adam nasıl desem biraz gıcık geldi ve ben de aldıktan sonra silinen dosyaları geri getirme yaptım, çıkanları gördükten sonra Harddisk'i imha edesim geldi. Ne yapmalıyım sizce (içinden ne çıktı diye sormayın açıklanmayacak şeyler çıktı)?
Ya da çekiç ile girişebiliriz. 30 saniyemizi almazAsitli ama güçlü asit olacak bir siviya koyacaksın bi saate kullanilamaz olur. Youtube a yazmanı bakmani öneririm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.