2. el hazır sistem nasıl kontrol edilir?

al1han_7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yakında bir sistem almayı planlıyorum genelde Valorant, GTA vb. oyunlar oynamak istiyorum. Ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. 20k sistem ne önerirsiniz?

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Ben simdi 2.el hazır sistem alıyorum (mağaza değil) Sahibinden'de bursa ici buldum gidip alacağım öneriniz nedir yani ya bozuk cıkarsa falan ya da bir sıkıntısı varsa onu almadan önce nasıl anlayıp kontrol edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Ben simdi 2.el hazır sistem alıyorum (mağaza değil) Sahibinden'de bursa ici buldum gidip alacağım öneriniz nedir yani ya bozuk cıkarsa falan ya da bir sıkıntısı varsa onu almadan önce nasıl anlayıp kontrol edebilirim?
MSI afterburner gibi uygulamalarla ekran kartında mining yapılıp yapılmadığına AAA oyunlarda kaç derece olduğuna bakarsanız anlayabilirsiniz.

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Ben simdi 2.el hazır sistem alıyorum (mağaza değil) Sahibinden'de bursa ici buldum gidip alacağım öneriniz nedir yani ya bozuk cıkarsa falan ya da bir sıkıntısı varsa onu almadan önce nasıl anlayıp kontrol edebilirim

GPU Z programını indirin işlemcisi ekran kartı kolayca gözükecektir isterseniz Aygıt Yöneticisi'nden de rahatça görebilirsiniz görüntülü bağdaştırıcıları ve işlemciye basıp

Sistemi en az 10 dakikalık testlere sokun.

İşlemci: AIDA 64
Ekran kartı: FurMark
Ram: Memtest86
Disk: CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark

Bu programlarla testleri teker teker yapın. Sıcaklıklar anormal derecelerde değilse ve sistem hata verip kapanmazsa sistemi alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı