2. el HD 7870'ye 425 TL Verilir Mi?

O.C yapılmamış kart 1 senelik bana kart'ı aldığından beri fazla kullanmaya fırsatım olmadı dedi. Seri numarasından karta baktım 2 yıl asus tarafından garantisi devam ediyor. Çizgi elektronik'den satın alınmış kart.

Farklı şehirlerdeyiz ama aramızdaki mesafe 1 saat ben istanbul o tekirdağ'da.
 
2.El'in size hiç bir garantisini veremem maalesef, ama fazla kullanılmamış bir kart olarak sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. Almanızda sorumluluk kabul etmiyorum ama tercih edilebilir gibi.
 
Elden almaya karar verdim zaten. Bizzat orda denettiricem karti.

Bu arada bi tavsiyeniz var mi? kartin nelerine dikkat etmem gerekiyor? kartin tum noktalarini foto olarak atti bana buraya atsam bakarmisiniz? yani dis gorunusunden temiz mi degil mi bakarsiniz.

Bunu niye mi soruyorum? daha once bi konuda bi arkadas ekran kartinda sorun oldugunu belirtip resim atmisti yanlis hatirlamiyosam recep bey kartin yandigini soylemisti.
 
Ekran karti icin 500 liraya kadar butce var. 4 GB r9 270 Asus 450 lira denince bir sorayim dedim deger mi degmez mi diye neyse yapacagiz artik bir seyler. :)

Sag olun cevaplar icin iyi sosyaller.
Ekran kartı fiyatına göre kesinlikle alınabilir.
Fakat alacağınız satıcı önemli referans vs. satıcıyı biraz araştır. Eğer ürün sıkıntısız, satıcı güvenilir ise kesinlikle alınır.
 
Urunun resmini yolladi bi sorun goremedim zaten cok kisa bi sure kullanmis oyle dedi ayrica ayni sehirde oldugumuzu ogrendim. :D Yanlis anlamam sebebiyle baska bi sehirde oldugunu saniyodum yakin olmamiz daha iyi bi sorunla karsilasirsam aninda solugu

Resimleri dün gönderdi farklı şehirlerde olsaydık aslında tereddütlerim vardı alırsam sonra sorun çıkarsa ne yaparım diye düşünüyordum
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı