2. El i5 7600 RX 570 sistem alınır mı?

İstanbul'a gidemez isen Tekirdağ'da herhangi iyi bir cihaz bulamadım. "0" a yönelmeni öneririm. Arkadaşın dediği gibi İstanbul'a gidebilirsen sıkıntı yok bulabiliriz İstanbul'dan.

2.el piyasası test yapmayı lmeyenler için sıkıntılı. Testler bazen yanıltıcı olabiliyor hilesini bulmuşlar. O nedenle alırken iyice bir kontrol et. Mining yapılmışsa ömrü hızlı dolar.

Bilgisayarcıya götürsem o kontrol edermi

İstanbul'dan falan elden alabilirsin bi şekilde, konumun iyiymiş. Ekran kartını Furmark ile test edersin, işlemciyi Cinebench R23 ile edebilirsin.

Bilgisayarcıya götürsem o kontrol edermi

Bilgisayarcıya götürmenize gerek yok, kendiniz halledebileceğiniz kolay şeyler bunlar. Hatta alacağın kişiye söylersen o da yapabilir bu testleri senin için.
Evde yaptım diyelim bir sorun oluştu adam kabullenmesse nolucak

Sen bu işlerden anlamıyor gibisin bu yüzden sıfır almanı öneririm.

Sen bu işlerden anlamıyor gibisin bu yüzden sıfır almanı öneririm.
Kasa olarak bunu aldım sence iyimi kötü

Fırsat: Rampage SPECTRA Tempered Glass 600W 80Plus Rainbow Fan ve Ledli 1*Usb 3.0 + 2* Usb 2.0 Gaming Kasa Rampage SPECTRA Tempered Glass 600W 80Plus Rainbow Fan ve Ledli 1*Usb 3.0 + 2* Usb 2.0 Gaming Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ya sen onun evine git ya da dediğim gibi, adam kendi yapsın testleri sana göstersin. Görüntülü konuşurken mesela yapabilirsiniz bu işi.
Kasa olarak bunu aldım sence

Fırsat: Rampage SPECTRA Tempered Glass 600W 80Plus Rainbow Fan ve Ledli 1*Usb 3.0 + 2* Usb 2.0 Gaming Kasa Rampage SPECTRA Tempered Glass 600W 80Plus Rainbow Fan ve Ledli 1*Usb 3.0 + 2* Usb 2.0 Gaming Kasa : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…