2. El i5 7600 RX 570 sistem alınır mı?

PUBG de ve FIFA da nasıl performans verir?
PUBG orta ayarlarda 60+ FPS verir belki de daha fazla verebilir, çok eskiden oynadığım için şu anki grafik ve optimizasyon durumunu bilmiyorum PUBG'nin. FIFA'da orta-yüksek ayarlarda rahat oynarsınız. Gerçi FIFA 23'ü soruyorsanız onda bi tık grafik düşürmek gerekebilir, FIFA 22'ye göre çok daha düşük FPS alınıyor diye yazıyordu herkes.

PUBG orta ayarlarda 60+ FPS verir belki de daha fazla verebilir, çok eskiden oynadığım için şu anki grafik ve optimizasyon durumunu bilmiyorum PUBG'nin. FIFA'da orta-yüksek ayarlarda rahat oynarsınız. Gerçi FIFA 23'ü soruyorsanız onda bir tık grafik düşürmek gerekebilir, FIFA 22'ye göre çok daha düşük FPS alınıyor diye yazıyordu herkes.

Teşekkür ederim sağ ol.

Olduğun şehirde al bence çünkü daha önceden sıkıntı yaşadım. Bana kalırsa frekans APU al ve ileride eline geçen parayla 2.el veya sıfır ekran kartı al ya da son zamanlarda YouTube kanalı sahipleri anlaşmalı bilgisayar inrimi yapıyorlar onlar takip et ve al ama illa 2. El diyorsan 1. sistem daha iyi.

Olduğun şehirde al bence çünkü daha önceden sıkıntı yaşadım. Bana kalırsa frekans APU al ve ileride eline geçen parayla 2.el veya sıfır ekran kartı al ya da son zamanlarda YouTube kanalı sahipleri anlaşmalı bilgisayar inrimi yapıyorlar onlar takip et ve al ama illa 2. El diyorsan 1. sistem daha iyi.

Steam PUBG ve FIFA nasıl oynatır bilgin var mı?

Steam PUBG ve FIFA nasıl oynatır bilgin var mı?

Senin için araştırayım.

FIFA'yı bilmiyorumda PUBG de en düşük ayarlarda 50-60 FPS arası. Dediğim gibi daha sonradan ekran kartı alırsan bu değer yükselecek. APU'da mantık RAM'lari kullanması. Yani alırken RAM'leri yükselt. Ve SSD'si 2.olan Kingston'u seç.

Sen bilirsin eğer bulunduğun şehiri söylersen 2.el sistem bakalirim senin için.

Son düzenleme:
Senin için araştırayım.

FIFA'yı bilmiyorumda PUBG de en düşük ayarlarda 50-60 FPS arası. Dediğim gibi daha sonradan ekran kartı alırsan bu değer yükselecek. APU'da mantık RAM'lari kullanması. Yani alırken RAM'leri yükselt. Ve SSD'si 2.olan Kingston'u seç.

Sen bilirsin eğer bulunduğun şehiri söylersen 2.el sistem bakalirim senin için.
Çorlu,ergene

Technopat Haberler

Geri
Yukarı