Pahalı, önermiyorum. En azından Ryzen 1600 AF + 1650 Super sistem bulabilirsiniz o fiyata rahatlıkla. Milletin piyasadan haberi yok galiba.
Pahalı, önermiyorum. En azından Ryzen 1600 AF + 1650 Super sistem bulabilirsiniz o fiyata rahatlıkla. Milletin piyasadan haberi yok galiba.
B450 model anakartlar AMD Ryzen 1-2-3-4 ve 5. nesilde kullanılır. Satan kişi anakart modelini bilmiyor ve yanlış yazmış olabilir. Zaten önceki mesajımı bundan dolayı yazdım.
Kullanmıyormuş yani sistemi?B250 imiş
Kullanmıyormuş yani sistemi?
Kullanmıyormuş yani sistemi?
1. sistem için anakartı mı değiştireceksin işlemciyi mi?Hangisi sence steam PUBG ve Fifa daha iyi oynatır
Neden değiştireyim ki?1. sistem için anakartı mı değiştireceksin işlemciyi mi?
@Eneska6400 Pardon pardon, B250 intel için zaten tamam. Daha önce B350 diye yazmıştınız ya aklımda o kalmış.Neden değiştireyim ki?
Hangi sistem sence?@Eneska6400 Pardon pardon, B250 intel için zaten tamam. Daha önce B350 diye yazmıştınız ya aklımda o kalmış.
@Eneska6400 1. sistem daha kaliteli duruyor. İşlemcisi bir tık eski ancak diğer sistemdeki işlemciyle hemen hemen aynı performansı verir oyunlarda. Ama 1. sistemde ekran kartı daha iyi 8 GB olmasından dolayı. Ayrıca RAM de 16 GB, bu da 2. sistemden daha iyi. 2. sistemi alırsanız bir de RAM takviyesi gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.