2. el iPad 500 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
YouTube izlerim diye düşünüyorum. Ama ayrica sanırsam bunlara uygulama yuklenmiyor.

Size danışayım dedim.

Telefona Jailbreak, mod falan yüklenebilir mi? Mesela Android yüklemek falan.

Bilgisayarın yanında YouTube izlemek için kullanmak istiyorum. Bir de çizim veya not almak için düşünüyorum.

Modeli yazmıştım ama silinmiş. Ipad 2 .

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, tahminim 1.nesil Ipad'den bahsediyorsun. 2013 yılında kullandım en son, o zaman bile çok sıkıntı çıkartıyordu. Tavsiyem 2016 üstü Ipad bakman veya 1000TL civarına android tablet alman.

YouTube izlerim diye düşünüyorum. Ama ayrica sanırsam bunlara uygulama yuklenmiyor.

Size danışayım dedim.

Telefona Jailbreak, mod falan yüklenebilir mi? Mesela Android yüklemek falan.

Bilgisayarın yanında YouTube izlemek için kullanmak istiyorum. Bir de çizim veya not almak için düşünüyorum.

Modeli nedir hocam?

Tahminim iPad 2, 3 veya Mini 1'den bahsetmektesiniz ve o cihazlara normal yollarla indirdiğiniz YouTube'u bile çalıştıramazsınız, alınıp uğraşılır diyorsanız alınır ancak modelden depolamadan bahsetmezseniz tam bir yorum yapamıyoruz, iPad dediğinizde skala çok geniş hangi iPad?

Modeli nedir hocam?
Ipad 2

Tahminim iPad 2, 3 veya Mini 1'den bahsetmektesiniz ve o cihazlara normal yollarla indirdiğiniz YouTube'u bile çalıştıramazsınız, alınıp uğraşılır diyorsanız alınır ancak modelden depolamadan bahsetmezseniz tam bir yorum yapamıyoruz, iPad dediğinizde skala çok geniş hangi iPad?
Ipad 2

@Silinen üye
iPad 2 modeli eski bir cihaz olduğu çokta fazla bir işlevi kalmamış durumda ve aldığınızda da genel olarak memnun kalmayacağınız bir cihaz, eğer uğraşlarla kullanılır hale getiririm (Jailbreak ile çalışmamakta olan kimi medya uygulamasını fonsiyonel hale getireceksiniz yani ve IOS 8'e en azından düşürmeniz gerekebilir cihazı IOS 9 yavaş geleceğinden dolayı) derseniz ve daha da bütçemi arttıramam diyorsanız alınmaz değil kullanılır yavaş bile olsa doğru çabalar ile ancak kendi şahsi düşüncem çok az daha bütçe arttırılıp iPad olarak ekranı kırık falan bile olsa Air 1 veya Mini 2 almanızdan yana olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı